Haberler

Gürkan, 'En İyi Belediye Başkanları' Kategorisinde Aday

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sosyal mecralarından biri olan Ekşi Sözlük, yılın en iyilerini belirlemek için bir anket düzenledi.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sosyal mecralarından biri olan Ekşi Sözlük, yılın en iyilerini belirlemek için bir anket düzenledi. Ankette, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan 'En İyi Belediye Başkanları' kategorisinde aday gösterildi.

19 yıldır Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sosyal mecralarından biri olan Ekşi Sözlük, Altın Fular Medya Ödülleri adı altında anket düzenledi. Medya sektöründeki iyi ve kaliteli işleri, sanatçıları, eserleri, değerli şahsiyetleri, projeleri, belediye başkanlarını ödüllendirip daha iyi işlerin ortaya çıkması için herkesi teşvik etmek amacıyla düzenlenen ankette Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da 'En İyi Belediye Başkanı' kategorisinde aday gösterildi.

Edirne'den bir isim daha

Edirneli sanatçı Cem Adrian da ankette aday gösterilen isimler arasında yer aldı. Alternatif Müzik Dalında En İyi Erkek Şarkıcı Adayları kategorisinde yer alan Cem Adrian, Cihan Mürtezaoğlu, Can Kazaz, Mabel Matiz, Manuş Baba, Ahmet Aslan ile yarışıyor.

Ekşi Sözlük tarafından düzenlenen 'Altın Fular Medya Ödülleri'nde oy kullanmak isteyenler https: //www.eksioduller.com adresinde oy vererek, istedikleri isimleri destekleyebiliyor. Ekşi Sözlük, oy verme sürecinin herkese açık olduğunu ve oy verme işleminin 30 Aralık saat 20.00'a kadar süreceğini açıkladı. Kazanan adaylar 31 Aralık 23.59'da yine aynı adresten açıklanacak. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Gürkan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title