Haberler

Güreşte Bursa’nın Gururu Oldular

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Genç Güreşçileri, Aydın’da Yapılan Türkiye Grokoromen Güreş Şampiyonası’nda Gösterdikleri Başarıyla Şampiyonluk Kupasını Bursa’ya Getirmenin Gururunu Yaşıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün genç güreşçileri, Aydın’da yapılan Türkiye Grokoromen Güreş Şampiyonası’nda gösterdikleri başarıyla şampiyonluk kupasını Bursa’ya getirmenin gururunu yaşıyor.

Aydın’da 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılan şampiyonada başarıyla mücadele eden Bursa ekibi, 12-13 yaş grubunda İstanbul ve İzmir gibi kentleri geride bırakarak şampiyon oldu. Türkiye’nin 32 ilinden 400 sporcunun katıldığı müsabakalarda Batı grubunda birinci olarak 22 sporcuyla Mayıs ayında Yalova’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na girmeye hak kazanan Bursa ekibinde, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün de 6 sporcusu yer alıyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Ahmet Uçar ve Ömer Kartal’ın altın madalya, Serdar Sarıkaya ve Kadir Aslan’ın bronz madalya kazanarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandığı müsabakalarda Tahir Kurtuluş ile Muhammet Özdemir de 5.’lik sevincini yaşadı. Başarılı sporcular, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen törende şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı’ya takdim etti. Kupayı, Bursa Güreş Eğitim Merkezi Sorumlusu Musa Aydın’ın elinden alan Subaşı, “Aydın’da yapılan müsabakalarda güreşçilerimiz performanslarıyla bizleri sevindirdi. Sporcularımızın Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Subaşı, ödül töreninde, Bursa’da kamp yapan Gürcistan Minik Güreş Takımı ile özel bir karşılaşma gerçekleştiren sporcuları da özel armağanlarla ödüllendirdi.

(OMR-İHS) 24.04.2008 18:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title