Haberler

Gürespor Basketbol'un Hedefi Süper Lig

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig'in güçlü takımlarından Edremit Belediyesi Gürespor Basketbol takımı oyuncuları ve yöneticileri, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig'in güçlü takımlarından Edremit Belediyesi Güre spor Basketbol takımı oyuncuları ve yöneticileri, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Edremit Belediye ve kulübün onursal başkanı Kamil Saka, yaptığı konuşmada Güre spor'un TKBL Süper Lig'e çıkmak için yoğun çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Yönetim ve oyuncuları tebrik ettiğini belirten Saka, "Geniş bir taraftar kitlesine sahip olan takımımız her türlü övgüyü hak ediyor. Taraftarlarımıza da, takımlarını her maçta yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Edremit Belediyesi Güre spor Kulübü, farklı spor alanlarında, farklı liglerde ve amatör düzeylerde takımları olan alt yapıdan sporcular yetiştiren bir kulüp olarak şehrimize hizmet gösteriyor." diye konuştu.

Edremit Belediyesi Gürespor Kulüp Başkanı Bayram Kayahan da mevcut takımın dışında kulüp bünyesinde alt yapı çalışmalarının olduğunu söyledi.

Birçok genci sporla tanıştırmak istediklerini vurgulayan Kayahan, "Basketbol takımımız TKBL Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Galibiyet serisi yakaladık, inşallah böyle de devam eder ve sezonu şampiyon olarak tamamlarız. Umudumuz ve çabamız bunun için. Takımıma, yöneticilerime, teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkür ediyor başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Edremit Belediyesi Kamil Saka Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title