Haberler

Güreşen Devenin Yıktığı Demir Kapı, Görevliyi Yaraladı

– ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 12'ncisi yapılan güreşlerde develer Emniyet Müdürlüğü'ne ekip aracı alınması yararına güreşti.

– ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 12'ncisi yapılan güreşlerde develer Emniyet Müdürlüğü'ne ekip aracı alınması yararına güreşti. Güreş sırasında bir devenin devirdiği demir kapının altında kalan görevli yaralandı.

Kumluca Belediyesi'nin desteğiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ekip aracı alma yararına düzenlenen Geleneksel Deve Güreşleri, Karatepe Stadı'nda yapıldı. Güreşleri Kaymakam Hakkı Uzun, Kumluca Belediye Başkanı Ak Partili Hüsamettin Çetinkaya, Demre Belediye Başkanı Ak Partili Süleyman Topcu, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yaklaşık 5 bin güreş sever izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçikler için dua edildi.

'KALBİMİZ MEHMETÇİKLERİMİZLE BİRLİKTE'

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Biz burada güvenlik güçlerimize ekip aracı kazandırma yararına güreş düzenliyoruz. Mehmetçiklerimiz Afrin'de ülkemizin bekası için operasyon düzenliyor. Kalbimiz Mehmetçiklerimizle birlikte atıyor. Tek dileğimiz operasyonların geri kalan kısmını şehit vermeden başarıyla tamamlamaktır" dedi.

DAVUL, ZURNA VE MÜZİK ÇALINMADI

Organizasyonda davul, zurna ve müzik çalınmadığını belirten Başkan Çetinkaya, "Bugün örf, adetlerimizi, geleneklerimizi yaşatmak için belki eğleniyoruz. Ancak güvenlik kuvvetlerimize araç kazandırmak zorundayız" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, etkinliğe katkısı olanlara teşekkür etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle bugün operasyonun en kritik gününde olduğu ve bu eşik aşıldığı takdirde Afrin ayağının başarıyla tamamlanmış olacağını söylediğini hatırlattı.

100 DEVE GÜREŞTİ

Konuşmaların ardından güreşlere geçildi. Güreş ağalığını sebze ve meyve tüccarı Osman Öcal'ın üstlendiği güreşlerde Ege ve Akdeniz bölgesinden 100 deve, 'Kaymakamlık Kupası', 'İl Emniyet Müdürlüğü Kupası', 'Ağalık Kupası', 'Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Kupası' ve 'Komisyoncular Derneği Kupası' için güreşti.

DEVELER DEMİR KAPIYI YIKTI

'Çakır Bey' ile 'Gümüş Bey' adlı develerin güreşi esnasında kaçan bir deve güreş sahasının etrafındaki tel örgüde bulunan demir kapıya çarptı. Devrilen demir kapının altında kalan görevli Özkan Garip (44) yaralandı. İlk müdahalesi sahada yapılan Özkan Garip daha sonra ambulansla götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Cengiz Yıldız Antalya Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title