Haberler

Güreş Maçını Kavga Zannetti, Ablasını Kurtarmak İçin Mindere Fırladı

Güncelleme:

Kız kardeşinin güreş müsabakasını gerçek sanıp onu kurtarmak için sahaya dalan erkek çocuğu, izleyenleri oldukça keyiflendirdi.

ABD'de çocuklar arasında gerçekleştirilen bir güreş müsabakasında, kız kardeşinin kavga ettiğini zanneden küçük çocuk sahaya dalarak onu kurtarmaya çalıştı. Seyircilerin gülme krizine girdiği anların görüntüsü sosyal medyada çokça paylaşıldı. Videoyu çeken adam "Bu şimdiye kadar gördüğüm en güzel şeydi" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

DOĞRULARI KONUŞMAK:

HERŞEY KADER isimli yorumcu arkadaşa teşekkür ediyorum. kısacık cümlelerle güzel ve net şekilde ifade etmiş. 28 tane zeka fakiri akıl yoksunu bencil yorumcuda rahatsız olmuş. Evet Kadın evinin eşinin ailesinin kadını olmalıdır.En değerli zaman diliminide çocuklarına ve ailesine ayırmalıdır. En güzel doğal ve Manevi mutlulukta budur zaten.

3
2
yanıtYanıtla
SALİH:

bunlar ufacık çocuklar kadın değiller, bu yaşta evlenip ne yapacaklar? ailesi telefon ve internetle oynaması yerine bir aktiviteye yönlendirmişler bunun neresi yanlış? çocuklarıyla ailesine ayırmalıymış ahahahaha. bu kızlar daha ergen bile değil be

yanıt1
yanıt0
ali:

asıl zeka yosunu sizin gibiler. kadını kendine ait bir araç olarak görenler. ben baktım çocuk gördüm sen kadın görmüşsün. işte aramızdaki fark.

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

helal süt emmiş

3
0
yanıtYanıtla
ugur:

))))aferim

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title