Haberler

Güreş Ağası, Ağalık Bedeli Olan 200 Bin TL'yi Teslim Etti

03 Eylül tarihinde 29’uncusu gerçekleşecek olan Geleneksel Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Güreş Ağası Hamdi Sarıca, Ağalık bedeli olan 200 Bin TL’yi Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teslim etti.

03 Eylül tarihinde 29'uncusu gerçekleşecek olan Geleneksel Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Güreş Ağası Hamdi Sarıca, Ağalık bedeli olan 200 Bin TL'yi Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye teslim etti. Güreş komitesini oluşturacak ekip, Belediye Başkanı Hasan Gökce ve Güreş Ağası Hamdi Sarıca'nın başkanlığında yemekte bir araya geldi.

Ağalık yemeği adı altında gerçekleşen toplantıda, Geleneksel Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerinde yapılan hazırlıklar ve yapılacak olan hazırlıklar hakkında bilgi verildi. Belediye Başkanı Gökce güreşler için gerekli hazırlıkları Belediye ve Güreş ağası ile koordineli olarak başlattıklarını söyledi.

Güreş ağası Sarıca; ağalık parasını teslim etti

27'inci ve 28'inci Altın Kiraz Güreş Ağası Hamdi Sarıca'da ata sporu yaşatmayı amaçlayan ve Kırkpınar tadında organize edilen Korkuteli Altın Kiraz güreşlerinin ağası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Sarıca, " Bu yıl başpehlivanlarımız daha da iddialı gelecekler. Son başpehlivan Ali Gürbüz Altın kemeri almak için çalışacak, diğer başpehlivan Orhan Okulu, altın kemeri kazanmak için mücadele edecek. Ayrıca güreşe katılacak olan tüm başpehlivanlarımız altın kemeri almak için mücadele edecek. Bu yıl Korkuteli güreşlerini 3 tane TV Canlı olarak yayınlayacak. Türkiye'nin değişik bölgelerinden Yörüklerimiz güreşe katılacaklar. Güreş öncesi yörük göçü düzenleyeceğiz. Güreş ağası olarak yağlı güreşlerin gelecek kuşaklara aktarılmasında üzerine düşeni yapmaya hazırım. Bizler milli değerlerimiz arasında olan güreş sporumuza sahip çıkacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Korkuteli Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title