Haberler

Gürcü Asıllı Kapkaççılar Tutuklandı

Türkiye'ye Tatil İçin Gelen ve Kiraladıkları Otomobil ile Konya'nın Seydişehir İlçesi Yakınlarındaki Bir Dinlenme Tesisinde Kapkaç Yaptıkları İddia Edilen Gürcistan Uyruklu 2 Şahıs, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Türkiye'ye tatil için gelen ve kiraladıkları otomobil ile Konya'nın Seydişehir ilçesi yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde kapkaç yaptıkları iddia edilen Gürcistan uyruklu 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'ye tatil için geldiklerini belirten Gürcistan uyruklu Lekso Shonia ve Data Gordulava, Antalya'nın Side ilçesinden kiraladıkları otomobil ile Konya'nın Seydişehir ilçesi yakınlarındaki bir dinlenme tesisine geldi. Burada bir şahsın çantasını aldıkları iddia edilen şahıslar daha sonra tatillerini geçirmek amacıyla Side'ye geri döndü. Dinlenme tesisinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, şahısların bindiği otomobilin plakasını tespit etti ve otomobilin

Side'den kiralandığını belirledi. Olayın Side Jandarması'na haber verilmesinin ardından oto kiralama şirketinde bekleyen ekipler, otomobili teslim etmeye gelen iki şahsı gözaltına aldı. Şahıslar, yapılan ilk sorgularının ardından Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilirken, burada ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, zanlıların 1 aydır Türkiye'nin çeşitli illerinden otomobillerin camlarını

kırarak hırsızlık yaptıkları ve polis tarafından arandıkları bildirildi.

(ML-FM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title