Haberler

GEDOSK'ta Durmak Yok..

Güncelleme:

Gebze Dağcılık ve Doğa sporları Kulübü, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

18 yıldır Gebze'de sessiz sedasız varlığını sürdüren GEDOSK, 2014 yılı etkinlik programına hız kesmeden devam ediyor. Üyeleri ile birlikte dağ faaliyetleri dışında doğa yürüyüşlerinede spor anlamında önem veren kulüp yönetim kurulu, yurdumuzun dört bir yanında etkinlikerine devam ediyor.

Gebze Dağcılık kulübü yöneticileri, 2014 yılının ilk on ayını kapsayan programın kesintisiz uygulanması için yoğun çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde dağ tırmanışları yanında Hitit yolu, Frig yolu ve katır yolu gibi arkeolojik parkurlardada üyeleri ile birlikte yürüyen dağcılık kulübü, binlerce yıllık geçmişe sahip olan Anadolu uygarlıklarının izinde yürüdü. Çorum, Kastamonu, Niğde, Aksaray ve Bolu başta olmak üzere spor etkinlikleri için yurdun dört bir yanına gidebilen kulüp üyeleri bu yıl yeni bölgelere ve hedeflere yönelmiş durumda.

GEDOSK başkanı Hasan Boyacı, hedeflerinin 10 aylık programı kesintisiz uygulamak olduğunu söyledi. Kulüp başkan yardımcısı Rıdvan Şükür, kendilerini parkur anlamında yenilemeye devam ettiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title