Haberler

Gürbüz Çapan'ın Şirketlerine TMSF Tarafından El Konulması

TMSF Yetkilileri, Gürbüz Çapan ve Kardeşlerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) Devredilmiş Olan Bayındırbank'a Olan Kredi Borçlarını Ödememeleri Gerekçesiyle Doğa Holding'e Gelerek Haciz İşlemini Başlattı.

TMSF yetkilileri, Gürbüz Çapan ve kardeşlerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilmiş olan Bayındırbank'a olan kredi borçlarını ödememeleri gerekçesiyle Doğa Holding'e gelerek haciz işlemini başlattı.

Gürbüz Çapan ve kardeşlerinin TMSF'ye devredilmiş olan Bayındırbank'a olan kredi borçlarını ödememeleri gerekçesiyle, TMSF yetkililerinin öğle saatlerinde geldiği Doğa Holding'deki işlemler devam ediyor. Jandarmayla birlikte holdinge gelen yetkililerin haciz işlemini başlattıkları öğrenildi. TMSF yetkilisi yaptığı açıklamada, "Şu anda haciz işlemi gerçekleştiriliyor. Haciz işlemi 3 şirkette yapılacak. Bunlardan bir tanesi Doğa Enerji'nin bulunduğu yerde. Diğer ikisi de Beykoz tarafındaki yerlerinde yapılacak. Şu anda gerekli yasal işlemler yapılıyor. Bunlardan biri Doğa Enerji, Beykoz'da da asfalt fabrikaları var" dedi.

(KT-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title