Haberler

Gürbüz Çapan'a Destek Yemeği

Gürbüz Çapan İçin Ardahan ve Kars'ta "Destek Yemeği" Verildi.

Gürbüz Çapan için Ardahan ve Kars'ta "destek yemeği" verildi. CHP'li yerel yöneticiler Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Çapan'ı CHP çatısı altında görmek istiyoruz" dediler.

KARS Gürbüz Çapan için Ardahan ve Kars'ta "destek yemeği" verildi. Çapan için verilen yemeğe Kars Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, Susuz Belediye Başkanı Ali Yeğin, Ardahan Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün, Ardahan Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Ardahan Çıldır Aşıkşenlik Belde Belediye Başkanı Mülazim Karaçay, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Kars Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ali Güvensoy, Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik, Kars Sanayi Sitesi Kooğeratifi Başkanı Namık Akça, Kars'ta görev yapan gazete sahipleri, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akaya, bu buluşmanın CHP Genel Başkanı veya CHP Parti Meclisine karşı bir tepki yemeği olmadığını belirterek, "Tamamen Çapan'a sevgi yemeğidir" açıklamasında bulundu.

Ardahan Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan da, "Çapan, adını yurt genelinde başarılı belediyecilik alanında duyurarak İstanbul'da varoşlardan bir kent yarattı. Bu nedenle de köyden kente göç eden Karslı ve Ardahanlılara Esenyurt ve çevresinde ev sahipliği yapmıştır. Bizler Kars ve Ardahan'ın ilçelerinde belediye başkanlığı yapmaktayız. Sayın Çapan imkanları ölçüsünde belediyelerimize katkılarda bulunmuştur. Çapan'ın Kars ve Ardahan'a verdiği önem çok büyüktür. Çapan geçmişte bu zamana kadar sosyal demokrat bir çizgide görev yaptı. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Parti Meclisi'nde az bir oy farkı ile parti üyeliliğine girememesi bizleri derinden üzmüştür. Buradan CHP'nin üst düzey yöneticileri ve Parti Meclisi'ne bir mesaj olsun diyoruz. Bu nedenle Çapan'ın yine aynı arenada siyaset yapacağını umut ediyoruz" dedi.

Ardahan Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün ise Çapan'ın CHP Parti Meclisi'nde üyeliğinin kabul edilmemesinin kendilerini "derinden yaraladığını" ifade ederek, Çapan'ın CHP saflarında siyasete devam etmesi için üye olarak kabul edilmesini istedi. Ardahan Çıldır Aşık Şenlik Belde Belediye Başkanı Mülazim Karaçay ise, Çapan'ın üyeliğinin kabul edilmemesini "eziklik" olarak yorumladı.

CHP Kars Merkez İlçe Başkanı Nemci Demirci de bir CHP'li olarak partinin CHP'ye alınmamasının Karslıları ve Ardahanlıları çok üzdüğünü, Çapan'ı CHP çatısı altında tekrardan aralarında görmek istediklerini vurguladı.(ANKA)

(GO/ÖMR) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title