Haberler

Gurbetçiler Onur Akın ile Coştu

Türk Özgün Müzik Sanatçısı Onur Akın, İngiltere'nin başkenti Londra'da hayranlarına bir konser verdi.

Türk Özgün Müzik Sanatçısı Onur Akın, İngiltere'nin başkenti Londra'da hayranlarına bir konser verdi. Londra'nın kuzeyinde Türklerin yoğun yaşadığı Edmonton bölgesinde düzenlenen gecede sahne alan Onur Akın, seslendirdiği türkülerle hayranlarına güzel bir gece yaşattı.

International Dance & Music Centre tarafından organize edilen geceye, gurbetçiler büyük ilgi gösterdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Akın, ilk türküsünden sonra hayranlarına kısa bir konuşma yaptı.

30 YILDIR BESTELERİMİ ANADOLU'DA OKUDUM

'Sevgiler, dostluklar, barışlar dilerim' diyen Akın, 'Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, bu güzel geceye renk kattınız, sağ olasınız var olasınız. Ben hayatım boyunca özgürlükten yana eşitlikten yana, barıştan yana kardeşlikten yana 30 yıldır bu yolda bestelerimi Anadolu'da okudum. Bu Akşam sizinle en çok sevdiğim bestelerimi okumaya çalışacağım' dedi.

Gecede eski ve yeni türkülerini hayranları için seslendiren Akın, şarkılarını konukların eşliği ile ard arda söyledi.

Hüseyin Cengiz, Timur Çağlar ve Sercan Akçakoç'tan oluşan saz ekibi eşliğinde sahne alan Akın, gecede, 'Geceyi Sana yazdım', 'Kanatlarında kaldı Bahar', 'Gidemem', 'Ey Hayat', 'Seviyorum Seni ' ve 'Seni İstanbul Yapmalı gibi' türkülerle seslendirdi.

Türkü dolu gecede, ayrıca, sanatçı Seyfi Yerlikaya, Mustafa Yazgın, ve Arzu da sahne aldı. Gece International Dance & Music Centre'ın folklor gösterisi ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Akın Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title