Haberler

Gurbetçiden engelliye tekerlekli sandalye yardımı

Almanya'da yaşayan Mehmet Aydemir, Silopili felçli bir hastaya tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Almanya'da yaşayan Mehmet Aydemir, Silopili felçli bir hastaya tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Gurbetçi Aydemir, Silopi Engellileri Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer ve oğlu İbrahim Aydemir aracılığıyla tekerlekli sandalyeyi Mehmet Tekin'e (85) ulaştırdı.

Gurbetçi Aydemir'in oğlu İbrahim Aydemir, Silopi Engelliler Derneğinin çalışmalarını internette gördüklerini belirterek, "Babam bu derneğe bir katkı sunmak istedi. Ben de tekerlekli sandalyeyi Almanya'dan getirdim. Gönül isterdi ki daha fazlasını getirelim ama havaalanında sıkıntı olduğu için kilo nedeniyle getiremedik. Bunu tek getirebildim. İnşallah ileriki zamanda babamın bu insanlara daha çok yardımı olacak. Engelli kardeşlerimizin ellerinden tutup onları yalnız bırakmayacağız" dedi.

Engelli Mehmet Tekin'in oğlu Abdurrahman Tekin de "Babamın sağ kol ve bacağı felçli. Ayrıca konuşma yetisini de kaybetti. Babama yardımda bulunan Mehmet Aydemir'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İbrahim Aydemir Mehmet Aydemir Almanya Silopi Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title