Haberler

Gurbetçi Kız Kazada Öldü

Almanya'dan İzmir'deki Ablasını Ziyarete Gelen Genç Kız, Arkadaşları ile Birlikte Caddenin Karşısına Geçmek İsterken Bir Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti.

Almanya'dan İzmir'deki ablasını ziyarete gelen genç kız, arkadaşları ile birlikte caddenin karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Tatil için Almanya'dan İzmir'deki ablasının yanına gelen Seda Kaygun (19), Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda deniz kıyısında arkadaşları ile birlikte yürüdükten sonra Göztepe üst geçidinin yakınlarında yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada O.T'nin (33) kullandığı MR X 523 Alman plakalı otomobilin çarptığı genç kız, metrelerce ileri fırladı. Çevreden yetişenler tarafından kurtarılmak istenen genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği

anlaşıldı. Kazada, Seda Kaygun'un yanındaki arkadaşlarından Lütfi Kayalıoğlu da yaralandı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü O.T., polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(FH-YK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title