Haberler

Gurbetçi Gazi Oğlundan Gaziler Derneği'ne Anlamlı Hediye

Isparta’nın Eğirdir ilçesini bağlı Çay Köyü’nde yaşayan Gazi Ali Çelik’in oğlu Hasan Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Şubesi’ne video kamera hediye etti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesini bağlı Çay Köyü'nde yaşayan Gazi Ali Çelik'in oğlu Hasan Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Şubesi'ne video kamera hediye etti.

Babası, Gazi Ali Çelik, kardeşi Müyesser Akkanat, eşi Gülay Çelik ve çocukları ile birlikte derneğin Eğirdir şubesine gelen hayırsever Hasan Çelik, 1998 yılından bu yana Amerika'da yaşadıklarını, ancak her yıl Türkiye'ye gelerek aile fertlerini ziyaret ettiklerini söyledi.

Çelik: "Şehit ve gazilerimize minnettarız"

Uzun yıllardır Amerika'da yaşamalarına rağmen, gelenek ve göreneklerimizi asla unutmadıklarını, Türk ve Müslüman olmaktan her zaman gurur duyduklarını belirten Çelik, "Vatanımız için şehit düşen ve gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımıza minnettarız. Çocuklarımızın da Türkiye'yi çok sevmelerinden mutluyuz" dedi.

Gurbetçi Çelik, daha sonra aldığı video kamerayı Gaziler Derneği Eğirdir Şube Başkanı Hüseyin Koçaslan'a teslim etti.

Çelik'in hediyesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Koçaslan, "Bu kamerayı, dernek gezilerimizde ve etkinliklerimizde kullanacağız. Hasan Çelik ve ailesine teşekkür ediyorum" diyerek, bir teşekkür plaketi takdim etti. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title