Haberler

Gurbetçi Futbolcu İlkay Gündoğan, Yeniden Almanya Milli Takımına Seçildi

Güncelleme:

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, merakla beklenen kadroyu açıkladı.

23 kişilik kadroda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf sonrası Almanya'da yoğun eleştirilere neden Türk asıllı İlkay Gündoğan da yer aldı.

Gurbetçi Futbolcu İlkay Gündoğan Yeniden Almanya Milli Takımına Seçildi

ALMAN MİLLİ TAKIMINDA OYNAMAKTAN GURUR DUYUYORUM DEMİŞTİ

Gurbetçi oyuncu İlkay Gündoğan, bugün yaptığı açıklamada Almanya Milli Takımını bırakmayı düşünmediğini belirtmiş ve "Mesut Özil ile karakterlerimiz farklı" demişti.

İlkay Gündoğan şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Bu dönemi atlatabilmek önemli. Son yıllarda sakatlığım sebebiyle milli takımdaki birçok güzel anı kaçırdım. Bu sebeple milli takıma borçlu hissediyorum. Ne yazık ki Dünya Kupası büyük başarısızlıktı. Almanya için oynamaktan gurur duyuyorum. Şans verildiği sürece devam etmemek için bir neden göremiyorum."

NELER YAŞANMIŞTI

Almanya-Avusturya hazırlık maçında Alman taraftarlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı protesto etmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMELERİ ELEŞTİRİLMİŞTİ

Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, Mayıs ayının ortasında Londra'daki bir otelde Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmişlerdi. Özil ve Gündoğan, Erdoğan'a takımları FC Arsenal ve Manchester City'nin formalarını takdim etmişti. Gündoğan'ın formasının üzerindeki "Sayın Cumhurbaşkanıma saygılarımla" yazması dikkati çekmişti. Bu buluşmada çekilen fotoğraf, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştı.

Gurbetçi Futbolcu İlkay Gündoğan Yeniden Almanya Milli Takımına Seçildi

GELEN YOĞUN TEPKİLERDEN SONRA MESUT ÖZİL, ALMAN MİLLİ TAKIMINI BIRAKMIŞTI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'la çektirdiği fotoğraf sonrasında Almanya'da tepki çeken ve Dünya Kupası döneminde de birçok saldırıya uğrayan yıldız futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Almanya Milli Takımını bırakmıştı.

(İlkay Gündoğan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İlkay Gündoğan Gündoğan Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title