Haberler

Gurbetçi Futbolcu Emre Can, İtalyan Devi Juventus ile Anlaşma Sağladı

Güncelleme:

Liverpool'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, İtalyan devi Juventus ile anlaşma sağladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Can, kontratının sona ermesinin ardından kırmızı-beyazlı ekiple sözleşme yenilemedi ve tercihini İtalyan devi Juverntus'tan yana kullandı.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Bir süredir kontratta pürüz olduğu öne sürülen transfer flörtleşmesinde, Juventus ile Emre Can arasındaki sorunlar çözüldü ve 4 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma sağlandı.

Bonservisi elinde olan 24 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından imza atacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Liverpool Juventus Emre Can Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

BOSS:

Yolun Açık olsun Koçum

5
1
yanıtYanıtla
M.Kemalin Askeri:

Cenk Tosuna nolmuş böyle..?? Ne bu şiddet ve bu celal Cenk..??

3
2
yanıtYanıtla
Serpil:

aynen katılıyorum komutanım.

yanıt2
yanıt1
cem cum:

Almanlar da Türk olduklari icin takimda görmek istemiyorlar onlari, ayip bu yorumlar. Sahaya girmeden dua edn Müslüman Türk cocuklari onlar. Hep negatifsiniz agresifsiniz vatan hainisiniz siz!

1
0
yanıtYanıtla
Almanci:

nekadar kiskanc nekadar cekemeyen nekadar agresiv insanlarsiniz. adam türk milli takimini secseydi suan kimse adini dahi bilmezdi. almanyada can, mesut ve ilkay gibi futbolcular bizi temsil ediyor. türkiyede yetismis insanlar herkezi hain ilan etti. kendileri de bi hosafa yaramadi. asin artik su cehaleti. bide millete sövmeyin biraz da allahtan korkun. daha cok yersiniz birbirinizi. bu yorumu buraya birakiyorum. gercekleri okuyup kafayi yersiniz kesin.

1
0
yanıtYanıtla
M.K:

Gurbetçi?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title