Haberler

Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Hepsinin de canına okuyacağız, tertemiz edeceğiz"

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Hepsinin de canına okuyacağız, tertemiz edeceğiz. Böylece sadece ülkemizin, vatandaşımızın can ve mal emniyetini sağlamış olmayacağız, Afrin'de yaşayan Arap, Kürt, Türkmen kardeşlerimizi de bu beladan kurtaracağız" dedi.

...

Tsk : Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 823 oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 823 olduğunu açıkladı.

...

Kuzey Irak'a hava harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Hakurk, Avaşin, Baysan bölgelerindeki bölücü terör örgütü hedeflerinin düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini açıkladı.

...

27 ilde 40 kişi hakkında FETÖ'den gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011 yılında polislikten komiserliğe geçiş sınavında FETÖ üyelerinin sınav sorularını örgüt üyelerine verdiklerinin tespiti üzerine Ankara merkezli 27 ilde 40 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

...

Seren Serengil cezaevine gönderildi

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, 3 günlük hapis cezası için hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine savcılığa teslim oldu. Serengil adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

...

Üsküdar'da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförü tutuklandı

İstanbul Üsküdar'da üç kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili halk otobüsü şoförü tutuklandı. Şoför, "Kontrollü bir şekilde frene bastım fakat otobüs bir anda hızlanmaya başladı. Önümdeki otobüse çarpmamak için direksiyonu sağa kırdım. Tüm uğraşıma rağmen araç durmadı" dedi.

...

5 bini aşkın vatandaşın kredi kartını boşaltmışlar

İstanbul'da başkalarına ait banka veya kredi kartı bilgilerini sahte pos cihazlarıyla kopyaladıktan sonra müşterilerin hesaplarını boşaltan 22 kişilik şebeke çökertildi. Şahısların 15'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken çetenin 2 milyon 500 bin TL haksız kazanç elde ettiği öğrenildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Seren Serengil Afrin TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title