Haberler

Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Bu harekat tercih değil, mecburiyet sonucu yapıldı"

Başbakan Binali Yıldırım, "Zeytin Dalı" harekatının planlandığı şekilde sürdüğünü vurgulayarak, "Bu harekat bir tercih değil, bir keyfiyet değil, bir mecburiyet sonucu yapıldı" dedi.

...

"Hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu terör örgütünün adı ister FETÖ olsun, ister DEAŞ olsun, ister PKK YPG PYD olsun hiç farketmez. Allahın izni ile hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz" dedi.

...

Tsk : 394 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre, en az 394 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

Kabil'de ölü sayısı 95'e yükseldi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen saldırıda ölü sayısı artıyor. Taliban'ın düzenlediği intihar saldırında 95 kişinin hayatını kaybettiği 158 kişinin yaralandığı açıklandı.

...

İşte Fenerbahçe'nin borcu

Fenerbahçe Kulübü'nün Ocak Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün borcu açıklandı. Sarı-lacivertlilerin toplam borcunun 311 milyon TL olduğu ifade edildi.

...

Atatürk Havalimanı'nda 'porsuk kürkü' operasyonu

Atatürk Havalimanı'ndan yasa dışı yöntemle yurda sokulmak istenen yaklaşık 45 bin lira değerindeki 200 porsuk kürkü, gümrük muhafaza memurları tarafından ele geçirdi.

...

Harçlık alamadı, babasının dükkanını soydu

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, babasının kendisine harçlık vermediğini iddia eden bir genç, babasının tütün dükkanını soydu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım TSK PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title