Haberler

    Günün Mobil Uygulaması: Carbon – App Sync And Backup

    Mobil cihazınızda aniden meydana gelen bir problem tüm bilgileriniz kaybolmasına sebep olabilir. Bu yüzden arada back-up almak yani yedeklemek çok önemli. Carbon – App Sync ...

    Mobil cihazınızda aniden meydana gelen bir problem tüm bilgileriniz kaybolmasına sebep olabilir. Bu yüzden arada back-up almak yani yedeklemek çok önemli.

    Carbon – App Sync and Backup adlı uygulama ile Android işletim sistemine sahip cihazın yedeğini alabilirsiniz. Root gerektirmeyen bu uygulama mobil cihazınızdaki bilgilerin 2 türlü saklanabilmesine imkan veriyor. Aldığınız yedeği dilerseniz SD kartınızda ya da bulut sistemlerden birine taşıyabilirsiniz.

    Carbon – App Sync and Backup'ın ücretsiz sürümünde yer alan reklamlar biraz can sıkıcı olabiliyor fakat ücretli sürümü indirirseniz böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Ayrıca ücretli sürümünde diğer özelliklere ek olarak, otomatik back-up özelliği de bulunuyor.

    Android 4.0 ve üzeri cihazlarda çalışabilen Carbon – App Sync and Backup'ın ücretsiz sürümünü indirmek için yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title