Haberler

Günün En Çarpıcı Haberi

Çoçuk Esirgeme Kurumu'nda Kalan 15 Yaşındaki G.A. Yurttan Kaçarak Bir Eve Hırsızlık Yapmak için Girdi… Polis G.A.'yı Evin Arka Bahçesinde Saklanırken Yakalandı… Polis Gördükleri Karşısında Şoke Oldu…

Günün en çarpıcı haberi Adana’dan geldi… Çoçuk Esirgeme Kurumu’nda kalan 15 yaşındaki G.A. yurttan kaçarak bir eve hırsızlık yapmak için girdi… Polis ekipleri G.A.’yı evin arka bahçesinde saklanırken yakalandı… Polis gördükleri karşısında şoke oldu… G.A.’nın çaldığı eşyalar: otomobil teybi, saç kurutma makinesi ve BEZ BEBEK…

Olay, saat 23.30 sıralarında Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. 2 katlı bir evin tuvalet penceresinden içeri giren G.A., hırsızlık amacıyla evde gezinirken, evlerinin balkonunda oturan vatandaşlar, evde olmadığını bildikleri komşuların evinde birinin gezindiğini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, sahipleri Yalova'da olan evin arka bahçesinde saklanan G.A.'yı yakaladı. Yakaladıkları kızın yaşının küçük olması nedeniyle evde başka suç ortağı da olabileceğini düşünen polis, çilingir çağırıp, evi açtırdı. Yapılan araştırmada kimsenin olmaması üzerine kapı yeniden kilitlendi. Evin etrafını gezerek inceleyen polis, G.A.'nın evden çaldığı oyuncak bez bebek, saç kurutma makinesi ve otomobil teybi buldu. Çalıntı eşyalar arasındaki bebek polisleri şaşırttı.

Bağlar Polis Merkezi'ne götürülen, Adli Tıp Kurumu'ndan sağlık raporu alındıktan sonra Çocuk Şubesi'ne teslim edilen G.A.'nın yaklaşık 3 yıl önce Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Çocuk Yuvası'na yerleştirildiği, devlet korumasında olan kızın, sık sık yurttan kaçtığı öğrenildi. Kaçışlarından bir süre sonra yeniden bulunup, yuvaya teslim edilen kızın, son olarak 15 gün önce yuvadan kaçtığı anlaşıldı. Ailesinin de bakıma muhtaç ve sorunlu oldukları belirtilen G.A. ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title