Haberler

Günsel: "Sarıçam'ı Geleceğin Hollywood'u Olarak Görüyoruz"

Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel, Sarıçam’ın doğal bir film platosu olduğunu, bu nedenle bölgeyi geleceğin Hollywood’u olarak gördüklerini söyledi.

Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel, Sarıçam'ın doğal bir film platosu olduğunu, bu nedenle bölgeyi geleceğin Hollywood'u olarak gördüklerini söyledi.

Sarıçam Platformu üyesi müteahhitler, Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel'i ziyaret ederek, karnavalda birkaç etkinliğin Sarıçam'da yapılması yönünde destek istedi. Müteahhitlerin taleplerine olumlu yaklaşan Günsel, Sarıçam'ın kendileri için de önemli bir bölge olduğunu belirtti. Sarıçam'ın tanıtılması noktasında her türlü etkinliğe hazır olduklarını vurgulayan Günsel, bu noktada her türlü teklife açık olduklarını ifade etti.

Kendilerinin de Sarıçam'a yönelik düşünceleri olduğunu dile getiren Günsel, "Biz Sarıçam'ı geleceğin Hollywood'u olarak görüyoruz. Onun için Sarıçam'da bir film platosu kurmayı hedefliyoruz. Adana'nın sinema konusunda 40-45 yıllık bir geçmişi var. Dolayısıyla doğal olarak bir film platosu kurulacaksa Sarıçam'da kurulacak diye bir hayalimiz var. Türk sinema sektörünün gelişeceği, film platolarının gelişeceği yer orasıdır" dedi.

Film sektöründe en büyük sıkıntının senaryo konusunda yaşandığını hatırlatan Günsel, Türk edebiyatının en önemli figürlerinin Adana kaynaklı olduğunu, Adana'da binlerce senaryo bulunabileceğini vurguladı.

"Sarıçam Platformu, Adana'da eksik olan birlikteliği sağlamış"

İlhami Günsel, Adana'ya yapılmış her şeyin önemli olduğunu belirterek, "Sizler bölgenin tanıtımını yapıyorsunuz, bu Adana için çok değerli bir şey. Adana'da tek eksik olan birlik meselesini siz yapmışsınız. Lütfen bunu artırıp büyütün. Kim ne derse desin vazgeçmeyin" ifadelerini kullandı.

Sarıçam Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Taner Talaş da, Portakal Çiçeği Karnavalı'nın büyük bir başarı elde ettiğini, 6 yıllık süre içerisinde bu kadar toplumsallaşan bir program görmediğini anlattı. Adana'nın bir sanat kenti olmasına rağmen son zamanlarda büyük sıkıntılar çektiğini ifade eden Talaş, Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bu konuda büyük bir eksikliği giderdiğini anlattı. Adanalının da karnavala sahip çıktığını vurgulayan Talaş, Sarıçam Platformu olarak karnavalın birkaç ayağında olmak istediklerini dile getirdi. Adananın geleceği olarak gördükleri Sarıçam'ı tanıtmak için her fırsatı değerlendirdiklerini anlatan Talaş, karnavalda düzenleyecekleri etkinliklerle Adanalıyı Sarıçam'a çekmek istediklerini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hollywood Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title