Haberler

Güneysu'da Yöresel Değişim Devam Ediyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli üzerinde durduğu "Yöresel temayı bozmayın" söylemi baba ocağı Güneysu'da her yapılan çalışmaya yansıtılıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli üzerinde durduğu "Yöresel temayı bozmayın" söylemi baba ocağı Güneysu'da her yapılan çalışmaya yansıtılıyor.

Güneysu Belediyesi, yöresel yemeklerin sunulacağı Güneysu Sosyal Tesisleri'ni törenle hizmete açtı. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli üzerinde durduğu "yöresel temayı bozmayın" söylemiyle Rize'nin Güneysu ilçesinde başlayan dönüşüm hareketi devam ediyor. Daha önce Güneysu'da hükümet konağı, hastane, okullarda ve evlerde gördüğümüz yöresel yapılar ve şimdi de yeni açılan sosyal tesiste vurgulandı.

Güneysu ilçe merkezinde açılan sosyal tesislerin açılış törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekili Hasan Karal, İzmit Milletvekili Zeki Aygün, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Minder, "Bölgenin turistik olarak son dönemde gördüğü ilgiyi artırmak için yöremize yeni mekanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Yeme, içme, konaklama ve spor alanında faaliyet gösteren komple bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Amacımız ilçemizde olan vatandaşlarımıza ve ilçemize dışarıdan gelen misafirlere sağlık ve kaliteli hizmet sunmak. Yöremiz dağ ve yayla turizmi önümüzdeki yıllarda ilimizin en önemli turizm kaynağı olacaktır. Turizm denildiği zaman alt yapı hizmetleri yeme-içme mekanları ve konaklama çok önemlidir. İlçemizde bu noktada son yıllarda Kıbledağı Kent Ormanı ve Handüzü Yaylası ile öne çıkmaktadır. Biz de bunu görerek gelen turistleri en iyi şekilde ağırlamak için ilçemize yöresel dokuları işleyerek yatırımlar yapıyoruz. Bugün burada açılışını yapacağımız tesisin yeri atıl bir durumdaydı. Şu an yerinde çok önemli bir tesis var. Yaptığımız bu sosyal tesisler tüm halkımızın ve misafirlerimizin en iyi şekilde hizmetinde olacaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek katılan misafirler tesisleri gezerek iyi niyet temennilerini belirttiler. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title