Haberler

Güney Koreli Futbolcu, Askere Gideceği İçin Maç Sonrası Ağladı

Güncelleme:

Dünya Kupasında madalya kazanmaları halinde 21 aylık askerlik hizmetinden muaf sayılacak Güney Koreli futbolcu, Meksika maçının kaybedilmesi sonrası gözyaşlarını tutamadı.

2018 FIFA Dünya Kupasında alınacak bir madalya ile 21 aylık askerlik sürecinden kurtulmak isteyen Heung Min Son aradığını bulamadı. Meksika Milli Takımı'na kaybeden Güney Kore'de Heung Min Son karşılaşma sonunda göz yaşlarına hakim olamadı.

ASYA OYUNLARINDA ŞAMPİYONLUK GELMEZSE ASKERE GİDECEK

25 yaşında olan Min Son, 28 yaşına kadar 21 aylık askerlik sürecini tamamlaması gerekiyor. 2002 yılında Güney Kore Milli Takımı'nın başarsı sonucunda futbolculara özel izin verlimesi sonucunda Min Son'un da bu yönde bir umudu ortaya çıkmıştı. Alınan sonuçlar sonrasında böyle bir ihtimal ortadan kalkarken Min Son'un askerlik sürecini yapmamak için önünde tek şans 2018 Asya Oyunları kalıyor. Eğer Güney Kore, Asya Oyunları'nda şampiyon olup başarı elde edemezse Heung Min Son 21 ay boyunca ülkesinde askerlik görevini yapacak.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güney Kore Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Adınızı Yazın1:

tanrı uludur diye ezan okutan chp ye selam olsun dinsiz adama devlet verilmez benim cumhurbaşkanım kuranıyla ezanıyla allahıyla resülüyle bu vatana hizmet etmeye amade içerden dışardan her taraftan saldırılan sayın recep tayyip erdogan tıpkı 1 dünya savaşında yedi düvelle savaşan osmanlı gibi sürekli kumpas içten çökertme girişimleri darbelerle mücadele ediyor inşallah çürük iplige elma dizenler kazanmaz

33
58
yanıtYanıtla
Baban:

hade lan ordan dingil,ölsede halva yesek diye bekleyenler var.

yanıt14
yanıt10
Yapmayın şöyle haber ..:

Maçı kaybettiği için ağlıyor adamlar , ne askerliği . Bizdeki Arda gibi mi sandınız onları ..!

53
2
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

offf aglanmazmi be biz 6 ay dayanamadik

14
26
yanıtYanıtla
tiego marro:

biz 15 ay yaptik Sanli görevimizi, tabikide zor askerlik yapmak ama vatanimiz icin yaptigina sevindim

yanıt14
yanıt6
Bedelliiiii:

Bedelli yapiymisen ağan yapmiyrem oğlum yapmiyrem. De get askerede aklın başına gelsin. . . . .

16
1
yanıtYanıtla
aydın:

adamların başkanları ne kadar mütavazi arkadaş futbolcuyu teselli etmeye çalışıyor

13
0
yanıtYanıtla
kaşif:

nasıl mal insanlar var ya anlamıyorum ulan vatanın için askerlik yapacaksın, vatanın namusunu koruyacaksın ne diye ağlıyon.

4
7
yanıtYanıtla
COLOMB:

Kardeş sen korenin hangi şehrinde askerlik yaptın Bizim ülkemizde askerlik onlara göre kebap ta. 21 ay nerede 12 ay nere de

yanıt11
yanıt2
kore gazi:

birader düşünsene futbolcusun daha yaşın genç 21 ay sahalardan uzak duruyorsun antreman yok formun düşer kariyerin sarsılır ondan ağlıyor

yanıt1
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title