Haberler

Güney Kore'den Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ne Ziyaret

Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülkeye ve dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülkeye ve dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik'in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkenin dört bir köşesinden konuklarını ağırlarken, aynı zamanda yurt dışından da heyetlerin ziyaret edildiği bir mekan haline geldi.

Son olarak Güney Kore'den Türkiye Gezisi için yola çıkan heyeti ağırlayan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, bu yönüyle Bilecik'in dünya çapında da tanınmasına aracılık ediyor. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce, konuklarını ağırlayarak şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri kapsamında birçok ili gezecek olan heyet, Bilecik ve tarih şeridine olan hayranlıklarını ifade ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şeyh Edebali Güney Kore Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title