Haberler

Öğretmen ve Eşi Bıçaklanarak Öldürüldü! Cinayet Çocuğun Yardım Çağrısıyla Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde eve giren saldırganlar "Sana zarar gelmeyecek" deyip küçük çocuğu dışarı çıkardıktan sonra öğretmen ve eşini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet çocuğun yardım çağrısıyla ortaya çıktı.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde öğretmen Yorgos Hacıyeorgiu (60) ve memur eşi Dinas Sergiu (59) evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet, çiftin çocuğunun yardım çağrısıyla ortaya çıktı.

KÜÇÜK ÇOCUĞU DIŞARI ÇIKARIP ANNE BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

Güney Lefkoşa'ya bağlı Strovolo semtinde meydana gelen olayda, İngiliz Okulu'nda matematik öğretmeni Yorgos Hacıyeorgiu ve Rum Merkez Bankası'nda memur Dinas Sergiu çiftinin evine gelen kimliği belirlenemeyen 2 kişi, çifti salona götürdü. Saldırganlar evde bulunan çiftin oğullarını, "Sana zarar gelmeyecek" dedikten sonra dışarı çıkardı. Ardından saldırganlar Hacıyeorgiu ve Sergiu'yu bıçaklayarak öldürüp, kaçtı.

Öğretmen ve Eşi Bıçaklanarak Öldürüldü! Cinayet Çocuğun Yardım Çağrısıyla Ortaya Çıktı

ÇOCUĞUN YARDIM ÇAĞRISIYLA POLİS ÇAĞRILDI

Evden çıkan çocuğun yardım çağrısını duyan komşular polisi aradı. Olay yerine gelen polis, çiftin kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı.

ÇOCUK GÖZETİM ALTINA ALINDI

Bölgedeki tüm güvenlik kameralarının kayıtları toplandı. Polis, saldırganları yakalamak için soruşturma başlattı. Çocuk, psikolog eşliğinde gözlem altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs Rum Kesimi Merkez Bankası 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Ünlülerin Kuaförü:

kıbrısta yaşayorum türk ve rumlar arasında hiçbir problem yoktur,biz kardeş gibiyiz politikacılar ortamı geriyorlar,aslında bu topraklar rumlara aittir,adayı sahiplerine vermemiz lazım o zaman hak yerini bulmuş vr adaya barış gelmiş olur.

5
30
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

Ulan gerizekali ne zamandan beri kibris rumlarin oldu kitab ac tarih oku, kibris osmanli vakif malidir gunu geldiginde geri Alinacak sen bakma ki ulkeyi yonetemeyen yonetici ler daima gavurun ve ab nin pesine takilmis gidiyor, vakif lar uyudugu, hukumet de vurdumduymaz ve korkak oldugu icin bu kibris meselesi 50 sene cozulemiyor

yanıt12
yanıt2
grey:

ihanet içerisinde olanlarla rumların yorum yaptığı yer değil burası. hade başka kapıya, yallah. .

yanıt5
yanıt2
Kravatlı İhtiyar:

rumlar bizim komşumuz ve kardeşimizdir.

5
20
yanıtYanıtla
son savasci:

ne kardesi lan lavuk

yanıt2
yanıt1
vezir42:

biz kıbrısa inmeseydik anlardın kardeşi sizin de bi kafanız hopluyor da aslında büyümeden türkiyenin bi ezmesi lazım kıbrıs bizim aslanım sizde türksünüz diye kurtuldunuz biz olmasaydık yoktunuz özgür bile olsanız bir ömür hizmet etseniz bize ödeyemezsiniz borcunuzu

yanıt6
yanıt1
Malcolmx:

Kardeş değil sadece komşu bunak ihtiyar

yanıt6
yanıt3
tıntın:

cahil kravatlı moruk

yanıt3
yanıt2
Doğrucu:

Tipik karaktersiz işte ne beklersinki?Ne türklüğünüzü bilirsiniz ne kim olduğunuzu ne nereden geldiğiniziCahil soysuz beyinsiz. Kardeşiniz olduğu içinmi neredeyse kökünüzükurutuyorlardı gerizekalı sığır!!!??

yanıt1
yanıt1
SOLDIERS:

1974 YILINDAN SONRA KIBRIS TÜRKLERIN OLMALIYDI, DURMAKLA HATA YAPTILAR. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title