Haberler

Güneşler ve Mahmudiye'ye Futbol Sahası

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Güneşler Yenimahalle ve Mahmudiye Mahallesi'nde haziran ayında başlattığı futbol sahası çalışması tamamlandı. Tesis, çevre düzenlemelerinin ardından önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Adapazarı Belediyesi tarafından Güneşler Yeni Mahalle ve Mahmudiye Mahallesi'nde başlatılan 20 metre genişlik 40 metre uzunluğundaki futbol sahalarının püskürtme çim işlemi tamamlandı. Tekeler Mahallesinde toplam 6 bin 935 metrekare alan üzerine inşa edilen temalı park, çeşitli oyun gruplarının yanı sıra koşu pisti, spor alanları, sentetik futbol sahası, mini kum futbol sahası, masa tenisi, piknik alanı ve kafeteryası ile sosyal yaşam merkezine dönüştürüldü. Şimdiki neslin sağlıklı olmasını, kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiğini belirten Başkan Dişli, "Gençlerimiz için inşa ettiğimiz tesisler, onları alkol, uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı ve başarılı birer birey olarak yetişmelerine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gençlere yapılan yatırımı, geleceğe yapılmış bir yatırım olarak görüyor ve hizmette öncelik veriyoruz" dedi.

Yapılan sahanın herkes tarafından beğenildiğini dile getiren Güneşler Yenimahalle Muhtarı Hasan Karakütük, "Futbol sahamız Güneşler Yenimahalle halkımıza hayırlı olsun. Belediyemiz tarafından yapılan futbol sahasından çok memnunuz. Çocuklarımız da çok memnun. Mahallemizin ihtiyacı olan gerekli bir hizmetti, Başkanımıza bize bu hizmeti sunduğu için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Mahallelerine yapılan sosyal alan çalışmalarında Adapazarı Belediyesi'nin başarılı olduğunu belirten Mahmudiye Mahallesi Muhtarı Vedat Candemir, "Mahallemiz genç nüfus olarak kalabalık bir mahalle. Şehre olan uzaklığı yönüyle mahallemizin gençlerine sosyal alan ihtiyacını başkanımıza ilettik. Başkanımız talebimizi değerlendirerek hemen ekiplerine talimat verdi. Kısa bir süre içerisinde mahallemize futbol sahası yapıldı. Yapılan bu denli başarılı çalışmadan dolayı başkanımıza ve ekibine mahallem adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title