Haberler

    Güneş Yanığı!

    MUSTAFA ANIKLI

    Türk Lirası'na geçişte yönetim ile anlaşamayan Şenol Güneş, siyah-beyazlıları UEFA ile köşeye sıkıştırdı. Yönetim ise, istenen şartlardaki sözleşmenin kabul edilmemesi durumunda devletin verdiği kurla (4.55 TL) anlaşma yapacak.

    Beşiktaş'ın güvendiği dağlara kar yağdı! Futbolun patronu olan, lider olarak sahaya çıkan teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlı yönetimin elini kolunu bağladı, UEFA'nın karşısında Kartal'ı zor durumda bıraktı.

    Dövizden Türk Lirası'na geçiş kararının ardından bundan rahatsız olan Güneş, Kulüpler Birliği'nin belirlediği 5.5 TL'lik euro kurunu yetersiz buldu. Birçok futbolcunun kabul ettiği sözleşme önerisine muhalefet eden Şenol Hoca, bu şekilde mukaveleyi yenilemeyeceğini bildirdi.

    Beşiktaş Teknik Direktörü, yönetimin önerisine karşı öneri getirip, bugünkü kurdan anlaşma yapacağını ifade etti. Bunun mümkün olmadığını dile getiren siyah-beyazlılar ise "Ya verdiğimiz bedeli kabul edersin ya da devletin önerdiği tebliğe göre 2 Ocak'taki Merkez Bankası kuruna razı olursun" restini çekti. Eğer Şenol Hoca 5.5 TL'yi kabul etmezse, yeni sözleşmede o günkü euro kuru olan 4.55 dikkate alınacak.

    Eylül maaşı

    Ancak Güneş'in kulübü sıkıştırdığı esas nokta, UEFA'ya verilen "Borçsuzluk" kağıdında oldu. Şenol Hoca, geçen ay 30 Eylül'e kadar olan parasında ihtilaf bulunması nedeniyle bu kağıdı imzalamadı ve kulübün başına dert açtı. Haziran ayındaki hesap kapama döneminde de sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, eylül ayında daha da köşeye sıkışmama adına bu belge konusunda UEFA'dan süre istedi.

    Güneş-Guti gerginliği

    Saha dışında Beşiktaş Yönetimi ile bu derece krizde bulunan teknik direktör Şenol Güneş'in, yardımcısı Guti ile de sorunlar yaşadığı dile getirildi.

    Her ne kadar kulüp, prolisans kursu nedeniyle takımdan uzak kaldığını belirtse de, İspanyol teknik adamla Güneş arasında derin görüş ayrılıklarının bulunduğu ifade edildi. Guti'nin adı Real Madrid teknik direktörlüğü için geçerken, Şenol Güneş ise İspanyol basınında çıkan haberlere, önceki günkü basın toplantısında yorum getirmedi.

    4: Beşiktaş'ın başında dördüncü sezonunu yaşayan Şenol Güneş, ilk iki senesinde iki şampiyonluğa imzasını attı. Bu sezona kötü başlayan Güneş, siyah-beyazlı takımla birlikte 4 galibiyet görürken, 3 beraberlik, 2 yenilgi elde etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title