Haberler

    Güneş'ten Dev Maç Öncesi 5 Emir

    Lyon maçı öncesi takıma talimatlar yağdıran Şenol Güneş oyuncularından öncelikle kontrollü oynamalarını istedi. Talisca, Atiba ve oynadığı takdirde Quaresma'yı en kilit isim olarak gören Güneş, rakibi duran toplarla imha edecek.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyon ile yarın oynayacakları karşılaşma öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca oyuncularına uymaları gereken kuralları tek tek anlatırken maçın nasıl kazanılacağının şifrelerini de verdi. İşte Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takıma verdiği 5 talimat:

    HERKES SİNİRLERİNE HAKİM OLMALI

    Bu karşılaşmada uymanız gereken ilk kural herkesin sinirlerine hakim olmasıdır. Rakibin yapacağı her türlü tahriğe hazırlıklı olmalı ve bunlara cevap vermemelisiniz. Siz sinirlerinize ne kadar hakim olursanız rakibin direnci kırılacak ve kazanma şansımız o kadar artacaktır

    KONTROLLÜ OYNAMAK ZORUNDASINIZ

    Bu karşılaşmada bize 1-0'lık bir skor bile yetecek. Bu nedenle kontrollü olmak zorundasınız. Lyon önünde savunmada açık vererek boş hücumlar yapmanızı istemiyorum. Onların açıklarını arayacağız. Telaş yapmazsanız nasıl olsa Lyon önünde aradığımız golü buluruz.

    DURAN TOPLAR EN BÜYÜK SİLAHIMIZ

    Bu karşılaşmada duran toplar bizim en büyük silahımız olacak. Biz duran toplardan bu sezon çok gol bulduk. Bu nedenle frikik ve köşe atışlarını en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir. Duran toplardan yine gol bulacağımıza inanıyor ve size bu konuda güveniyorum.

    SAVUNMA ARKASINA DİKKAT ETMELİSİNİZ

    Rakibin çok tehlikeli oyuncuları var. Özellikle savunmamızın arkasına atacakları toplarda Lacazette ile gol arayacaklardır. Bu nedenle savunmanın yerleşik düzenini bozmayın. Herkes antenlerini açsın ve rakibin bizi tuzağa düşürmemesi için çok dikkatli etsin.

    LYON'UN KONTRATAKLARINA ÖNLEM ALIN

    Lyon özellikle deplasmanda çok iyi oynuyor. Kontratak futbolunu en iyi uygulayan ekiplerden biri. Hızlı adamlarla gelip savunmamızı yıpratmaya çalışacaklar. Gözünüzü dört açın. Savunmadaki önlemler bizim bu maçta turu geçmemizde en önemli faktör olacaktır.

    Kaynak: Takvim

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Lyon Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title