Haberler

    Güneş Sert Çıktı: "Böyle Goller Yersek Hedeflere Ulaşamayız"

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Bursaspor maçının ardından soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Bursaspor maçının ardından soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.
    Yedikleri basit goller ve kaybedilen 2 puan nedeniyle öfkeli olan siyah-beyazlı hocanın, "İkinci yarıda maçı kazanacak fırsatlar bulduk. Bunun için sizi kutlarım ama maalesef ilk yarıda yediğimiz gollerin faturası ağır oldu. Bu nedenle 2 puan kaybettik. Devreyi önde bitirseydik her şey çok farklı olacaktı. Bizim gibi bir takımın böyle goller yememesi lazım. Farkı açacağımız yerde geriye düşüyoruz. Böyle hatalar yapmaya devam edersek hedefe ulaşamayız" diye konuştuğu aktarıldı.
    Son 5 yılın en kötü deplasman karnesi

    Bursa'da 1 puanı 90+2'de kurtaran Beşiktaş, 20. haftalar itibarıyla son 5 sezonun en kötü deplasman performansını gösterdi. Bu sezon dış sahada kazanmakta zorlanan siyah-beyazlılar, 20. hafta sonunda 11 kez rakiplerine konuk olurken, 4'er galibiyet ve beraberlik aldı, 3 maçtan da yenilgiyle ayrıldı. Evinden uzakta sadece 16 puan toplayabilen Kartal, 17 puan kaybederek şampiyonluk mücadelesinde büyük yara aldı.
    Beşiktaş, Şenol Güneş'in görev yaptığı ilk 2 sezonda deplasmanda iyi bir grafik çizmişti. 2015-16'da 20. haftası sonunda 9 kez rakiplerine konuk olan siyah-beyazlı ekip hiç yenilmezken 25 puan toplamıştı. Kartal geçen sezon ise 11 deplasman maçından 21 puan çıkarmıştı.
    Beşiktaş, Slaven Bilic yönetimindeki 2014-15 ve 2013-14 sezonlarında deplasmanda başarılı performanslara imza attı. Bilic'in ilk senesinde 20. hafta sonunda 11 kez dış saha mücadelesine çıkan ve 21 puan toplayan siyah-beyazlılar, ikinci sezonda ise 27 puan elde etmeyi başarmıştı. Kartal, Samet Aybaba'nın görev yaptığı 2012-13'te 9 deplasman maçından 14 puan çıkarabilmişti.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Bursaspor Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title