Haberler

Güneş Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Terör Örgütüne Yönelik Kuzey Irak'a Düzenlediği Operasyonda Yaralanan Denizlili Komando Er Ali Karagöz, Geldiği Evinde Alkış ve Gözyaşlarıyla Karşılandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütüne yönelik Kuzey Irak'a düzenlediği operasyonda yaralanan Denizlili Komando Er Ali Karagöz, geldiği evinde alkış ve gözyaşlarıyla karşılandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 22 Şubat'ta terör örgütüne yönelik başlattığı operasyonda görev alan Komando Er Ali Karagöz, vücuduna isabet eden 3 mermi sebebiyle yaralandı. İlk tedavisi olay yerinde yapılan ve daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ali Karagöz, ameliyat olmasının ardından hava değişimi verilerek memleketine gönderildi. Fatih Mahallesi'ndeki evine ambulansla gelen Er Ali Karagöz'ü yakınları ve vatandaşlar karşıladı. Ambulansın gelmesiyle birlikte vatandaşlar alkış tutmaya başlarken, ambulans kapısının açılmasıyla birlikte anne Ayşe Karagöz oğlunun üzerine kapanarak onu dakikalarca öptü. Gözyaşlarının sel olduğu karşılamada vatandaşlar sık sık "En büyük asker bizim asker" sloganları attı. Yakınları tarafından evine çıkarılan Ali Karagöz, gazi olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kuzey Irak'taki operasyonun çok başarılı geçtiğini belirten Ali Karagöz, "Şehit de olabilirdim ama gazi oldum. Vatan sağolsun. Bizim birlikte 5 şehidimiz vardı" dedi.

TERÖRİSTLER BOŞUNA UĞRAŞIYOR Terör örgütü üyelerinin kalabalık olduğunu ancak kendileri için bunun önemli olmadığını belirten Gazi Er Ali Karagöz, "Onların başarılı olması mümkün değil. Boşuna uğraşıyorlar. Onlara büyük zayiat verdik. Onları çok kötü vurduk. Çok yaralıları vardı. Biz yaralandığımızda bize müdahale edenler olur ama onların öyle bir şansı yok" diye konuştu.

Sağ pantolon cebinde metal para olduğunu ve merminin parayı delip geçtiğini söyleyen Ali Karagöz, sözlerine şöyle devam etti: "Vurulduktan sonra bu para cebimden çıktı. Mermi önce parayı delmiş sonra bacağıma girmiş. Ayağımın bir yanından girip diğerinden çıktı. Merminin hızını az da olsa azalttığını düşünüyorum. Bana, biri sırtıma, ikisi de bacağıma olmak üzere 3 mermi isabet etti. Sırtıma denk gelen mermi sırt çantama isabet etmişti. Ben fazla hasar almadım." Gazi erin dönmesiyle birlikte aile yakınları ve vatandaşlar eve akın ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu arada Karagöz Ailesi Fatih Mahallesi'ndeki evlerinin balkonuna Türk Bayrağı astı.

(AV-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title