Haberler

Güneş'in Beşiktaş'taki En Kötü Başlangıcı

Bursaspor deplasmanından 1 puanla dönen Beşiktaş, üst üste 2 maçta 5 puan kaybederek 4 maç sonunda 7 puanda kalırken, bu durum Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başındaki en kötü lig başlangıcı oldu.

Spor Toto Süper Lig'e Akhisarspor ve BB Erzurumspor galibiyetleriyle başlayan Beşiktaş, son 2 maçta ise önce Antalyaspor'a 3-2 kaybetti, ardından Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı ve 4 maç sonunda 7 puanla 7. sırada yer aldı. Bu durum, Teknik Direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başındaki en kötü lig başlangıcı oldu. Takımın başına geçtiği 2015-2016 sezonunda ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 9 puan toplayan siyah-beyazlılar, sezonu şampiyon olarak tamamlarken, bir sonraki sezonda da 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanı hanesine yazdırmıştı. Kartal bu sezonun sezonunda da ligi zirvede tamamlayıp üst üste 2. şampiyonluğunu yaşadı. Geçtiğimiz sezon da lige iyi bir giriş yapıp 4 hafta sonunda hanesine 10 puan yazdıran Beşiktaş, bu sezon 7 puanda kaldı.

Savunmada problem yaşanıyor

Şenol Güneş'in ekibi, son 4 sezonda en çok gol yediği lig başlangıcını yaptı. Güneş'in göreve geldiği ilk sezonda oynadığı 4 lig maçında rakip filelere 12 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 4 gol görmüştü. Tecrübeli teknik adamla bir sonraki sezonda da benzer bir performans sergileyen Kartal, rakip kalelere 11 gol atarken, kalesinde yine 4 gol gördü. Geçtiğimiz sezon, önceki yıllara oranla hücumda daha etkisiz görünen siyah-beyazlılar, 4 maçta 7 gol bulurken, kalesinde ise 3 gol görerek savunmasının etkili oyunuyla 4 hafta sonunda 10 puan toplamayı başarmıştı. Bu sezon 4 maçta rakip fileleri 8 kez sarsan ve maç başı 2 gol ortalamasıyla oynayan Beşiktaş, kalesinde ise 6 gol gördü. Beşiktaş, ligde oynadığı her maçta gol yedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title