Haberler

Güneş: 'Elde İki Kişi Var'

İçişleri Bakanı Osman Güneş, Atlasjet Uçağını Kaçıran Hava Korsanlarından Birinin Türk Vatandaşı Olduğunu, Diğerinin İse Suriye Pasaportu Taşıdığını Bildirdi.

İçişleri Bakanı Osman Güneş, AtlasJet uçağını kaçıran hava korsanlarından birinin Türk vatandaşı olduğunu, diğerinin ise Suriye pasaportu taşıdığını bildirdi.

Bakan Güneş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Elde iki kişi var. Bunlardan birisi Mehmet Reşat Özyurt. Bu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Birisi Omert Abdülaziz Maliki, pasaporttaki ismine göre... Bu Suriye pasaportu taşıyan birisi. Muhtemelen Filistinli olduğunu düşünüyor arkadaşlarımız ama Suriye pasaportu taşıyor.

Bunların kimlerle ilişkili olduğu ve kimlerin adına, hangi maksatla bu eylemi gerçekleştirdiği arkadaşlarımızın incelemesinden, araştırmasından sonra ortaya çıkacak.''

İçişleri Bakanı Güneş, iki hava korsanının sorgulanmasına Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde başlandığını, bunlar sonuçlanınca gerekli bilgilerin kamuoyuna açıklanacağını da dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title