Haberler

Gündoğdu: "İslam Ülkeleri Olarak Artık Harekete Geçmeliyiz"

“İslam Dünyasında Sendikacılık” Uluslararası Sempozyumunda konuşan Memur-Sen Onursal Başkanı ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, “Dünyadaki enerji politakaları, mazlumun acısını daha fazla artırıyorsa, kıyımların ölümlerin bir çoğu Müslüman coğrafyalarda yaşanıyorsa artık ‘biziz’ demeliyiz, ve bulunduğumuz yerden harekete geçmeliyiz” dedi.

"İslam Dünyasında Sendikacılık" Uluslararası Sempozyumunda konuşan Memur-Sen Onursal Başkanı ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, "Dünyadaki enerji politakaları, mazlumun acısını daha fazla artırıyorsa, kıyımların ölümlerin bir çoğu Müslüman coğrafyalarda yaşanıyorsa artık 'biziz' demeliyiz, ve bulunduğumuz yerden harekete geçmeliyiz" dedi.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) tarafından İstanbul'da düzenlenen "İslam Dünyasında Sendikacılık" Uluslararası Sempozyumu 2.gününde yoğun katılımla devam etti. Sempozyuma katılan, Memur-Sen Onursal Başkanı ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu konuşmasına, Memur-Sen'in kurucu genel başkanı Akif İnan'a Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Gündoğdu, "Memur-Sen bugün gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizi ağırlıyor. Emeğin, kardeşliğin, göz yaşının sınırlarının olmadığını bir kez daha tüm dünyaya gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Hainler bizden olan ne varsa saldırdı

Türkiye'nin birçok badireyi atlattığını ancak 15 Temmuz'un daha hain bir girişim olduğunu kaydeden Gündoğdu, "15 Temmuz gecesi, 'Düşmanın en tehlikelisi sizden gözüküp de sizden olmayandır' sözünü bir kez daha anladık. Bizden gibi gözükenler, bizden olan ne varsa yakıp yıkmaya kalkıştı. İşgal kuvvetlerinin bile hedef almadığı meclisimizi hedef alarak, milletimizin iradesini vesayet altına almaya çalıştılar" diye konuştu.

Milletin vesayetçilere, 'Ey vesayetçiler, artık darbenin ayak seslerini duyduğunda kaçan millet yok" dediğini belirten Gündoğdu, ""Türk milleti demokrasinin tarihini yazdı" şeklinde konuştu.

Hareket geçmeliyiz

Gündoğdu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz hangi dilden, hangi ırktan hangi dinden olursa olsun hiçbir şekilde bir haksızlığın hak olarak görünmesine göz yumamayız. Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için, Onursal Başkanlığını yapmaktan gurur duyduğum büyük Memur-Sen ailesine şükranlarımı sunuyorum. Gönül coğrafyamızdan ülkemize gelen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Türkiye ve Türkiye gerçeklerini, Türkiye'deki Erdoğan bakışının sadece Türkiye'yle sınırlı olmadığını görmenizi istirham ediyorum. Dünyadaki enerji politakaları, mazlumun acısını daha fazla artırıyorsa, kıyımların ölümlerin bir çoğu Müslüman coğrafyalarda yaşanıyorsa artık 'biziz' demeliyiz, ve bulunduğumuz yerden harekete geçmeliyiz."

Tanrıverdi: "Memur-Sen'i kutluyorum"

"Memur-Sen'i, İslam dünyasındaki eksikliği tamamlamak üzere harekete geçtiği için kutluyorum" diyen AK Parti Milletvekili ve Memur-Sen Eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Tanrıverdi, "Bu sempozyum İslam dünyasındaki sendikacılığın sorunlarını çözecek ve vahşi emperyalizmin oyunlarını bozacaktır. Bu çalışmaların geleceğe yönelik çok yararlı olacağının altını çizmek istiyorum. Bizim medeniyetimizde hak vardır, adalet vardır, özgürlük vardır" şeklinde konuştu.

Sempozyuma, Sağlık-Sen eski genel başkanı ve AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, Toç-Bir-Sen eski genel başkanı ve AK Parti Milletvekili Ali Timur Taşkın, Eğitim-Bir-Sen'in kurucusu ve AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti Milletvekilileri; Yılmaz Tezcan, Ayla Kafkas, Vedat Bilgin, Hüseyin Gülsüm ve Aydın Ünal katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gündoğdu Memur Sen Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title