Haberler

Gündoğan Plajı Pırıl Pırıl Oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki halk plajında, "Temizliğe Kıyıdan Başladık" sloganıyla temizlik çalışması yapıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki halk plajında, "Temizliğe Kıyıdan Başladık" sloganıyla temizlik çalışması yapıldı. 3 saat içinde 25 torba çöp topladı.

Gündoğan Mahalle Meclisi tarafından "Temizliğe Kıyıdan Başladık" sloganıyla temizlik çalışması düzenlendi. Gündoğan Halk Plajı'ndaki etkinliğe sinema ve tiyatro oyuncuları Ahmet Uz ve Tuna Orhan, TURMEPA Deniz Temiz Derneği Bodrum Sorumlusu Ethem Güzelgün, bodrum Belediyesi işçileri ve 16 emekli büyükelçi eşleri ile katıldı. Bazı tatilcilerinde destek vermesiyle sayıları yaklaşık 100 kişiyi buluna grup, 2.5 kilometrelik plajda, 3 saat içinde sigara izmaritinden pet şişeye kadar toplam 25 torba dolusu çöp topladı. Toplanan çöpler Bodrum Katı Atık Depolama Alanı'na götürüldü. Grup, farkındalık yaratmak için "Diren Gündoğan", "Acil Altyapı", "Torunlarımızda Gündoğan'da Denize Girebilsin", "Gündoğan'da Gün Batmasın", "Önce Altyapı Sonra Yapılaşma", "Kararlar İçin Halka Danışılsın Uzman Görüşü Alınsın" ve "Deniz Ölürse Gündoğan Ölür" yazılı dövizler taşıdı.

"TOPLAMAK YERİNE YERLERE ÇÖP ATMAMA BİLİNCİ YERLEŞTİRİLMELİ"

Toplum olarak çevre temizliği ve doğa karşı her geçen gün daha duyarsız hale gelindiğini belirten oyuncu Tuna Orhan, "Yediği içtiğini sokağa atan bir toplum olduk. Bugün ben de etkinliğe katıldım ve evde yapmadığım temizliği burada yaptım. Toplamaktan çok yerlere çö atmama bilincinin yerleşmesi çok önemli" dedi.

Gündoğan mahalle meclisi sözcüsü emekli büyükelçi Naci Akıncı da amaçlarının sahili pırıl pırıl yapmakla birlikte ünlü tatil beldesinin eksik olan altyapı,dere ıslahı, kanalizasyon ve benzeri sorunlarını dikkat çekerek farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Akıncı, "Çok büyük bir hızla kirlendiğine dikkati çektiği Gündoğan'da karadaki kirliliği önleyememedikleri takdirde çok kısa sürede bunun denize de yansıyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Tatilcilerden de etkinliğe katılanlar oldu. Demek ki doğru yoldayız. Bu etkinliği zaman zaman devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gündoğan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title