Haberler

Gündeş Villasını Hemen Satmış

Ebru Gündeş'in, Tapu İptali İstenen ve Yıkım Emriyle Karşı Karşıya Olan Beykoz Konakları'ndaki Villasını, Bir Dostunun Uyarısıyla İki Yıl Önce Sattığı Öğrenildi

EBRU GÜNDEŞ'İN, TAPU İPTALİ İSTENEN VE YIKIM EMRİYLE KARŞI KARŞIYA OLAN BEYKOZ KONAKLARI'NDAKİ VİLLASINI, BİR DOSTUNUN UYARISIYLA İKİ YIL ÖNCE SATTIĞI ÖĞRENİLDİ

Orman Kanunu'na aykırı alınan yapı ruhsatları sebebiyle yıkılma olasılığı bulunan Beykoz Konakları'ndaki villalardan biri de Ebru Gündeş'e aitti.

Ancak Gündeş'in evini zaten iki yıl önce sattığı ortaya çıktı. İddialara göre Gündeş, bir dostunun uyarısı üzerine daha iki yıl öncesinden bugünlerin yaşanacağını öğrendi. Aldığı istihbarata çok güvenen şarkıcı hemen 2 milyon dolar değerindeki evini elden çıkardı. Yeni bir ev almak yerine Ulus'ta kiraya çıkan Gündeş, böylece evinin değer kaybetmesinden de kurtuldu. O dönem yakınlarına "Bu evlerde sorun çıkacak. Zarar etmek istemiyorum. Bunun için de hemen sattım evimi" dediği de konuşulanlar arasında. Beykoz Konakları'nda evi olan bir başka sanatçı Sibel Can ise Gündeş kadar şanslı değil. 5 yıl önce satın aldığı villasını satışa çıkaran Can'ın evine rağbet edilmiyor. Sanatçı, hortum ve kasırgadan hasar gören Miami'deki 3 milyon dolarlık evini de satışa çıkarmış ancak alıcı bulamamıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title