Haberler

'Gündemdeki Konuları Değerlendirdik'

Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü'nde Bir Araya Geldi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesine ilişkin "yararlı bir görüşmeydi" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Lideri Baykal, Cumhurbaşkanı Gül ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Baykal Çankaya Köşkü'nde ayrılırken görüşmeye ilişkin, "Yararlı bir görüşmeydi. Gündemdeki konuları değerlendirdik" açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Anayasa değişikliği ve yargı reformuna yönelik düşünceleri ile yaşanan yargılama süreçlerine ilişkin "kaygılarını, değerlendirmelerini ve düşüncelerini" aktardığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin CHP Genel Merkezi'nden edinilen bilgiye göre görüşmede Cumhurbaşkanı Gül, Baykal'a son bir hafta içinde yargı kurumlarının başkanları ve diğer yetkililer ile yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verdi. Baykal da Anayasa değişikliği ve yargı reformuna yönelik düşüncelerini ayrıntılı olarak Cumhurbaşkanı'na ifade etti. Baykal'ın, ayrıca son dönemlerde Türkiye'de yaşanan yargılama süreçlerine ilişkin olarak da "kaygılarını, değerlendirmelerini ve düşüncelerini" dile getirdiği belirtildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title