Haberler

Gündem Özeti / 30 Temmuz 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Batı Trakyalılar Panayır ve 12. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonasına ve İnegöl Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezinin açılışına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Batı Trakyalılar Panayır ve 12. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonasına ve İnegöl Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezinin açılışına katılacak.

(Bursa/13.00/19.00)

2- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fas Milli Günü Resepsiyonu'na katılacak.

(Ankara/12.30)

3- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ve Isuzu Fabrikasını ziyaret edecek, DSİ tesislerinin toplu temel atma töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine iştirak edecek.

(Kocaeli/12.00-16.30)

4- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İlkadım, Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek, İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın kapanış törenine katılacak.

(Samsun/11.00-20.00)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yazıhan AK Parti İlçe Teşkilatını, Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını, Hekimhan AK Parti İlçe Teşkilatı ile esnafları, Kuluncak AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

(Malatya/09.30-14.30)

2- Kalkınma Bakanı Lütfi· Elvan, Erdemli-Sarıpınar Yaylası Köselerli Yörükleriyle buluşacak.

(Mersi·n/11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılmasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Musul)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke)

4- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz izleniyor.

(Riyad)

SPOR

1- 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun'da sona erecek.

Organizasyonun son gününde erkekler futbolda Türkiye ile Ukrayna, final maçında Canik 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Oyunların kapanış töreni Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacak.

(Samsun/16.00/19.00)

2- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 11. yarışı Macaristan Grand Prix'si koşulacak.

(Budapeşte/15.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hakan Çavuşoğlu Batı Trakya İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title