Haberler

GÜNDEM ÖZETİ / 27 Eylül 2019

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çerkezköy'de Endüstriyel Fuarı'nı ziyaret edecek, iki okulun açılış törenine katılacak; Edirne'de TED Koleji ve Trakya Üniversitesi akademik yıl açılışlarına iştirak edecek, STK temsilcileriyle bir araya gelecek.

6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çerkezköy'de Endüstriyel Fuarı'nı ziyaret edecek, iki okulun açılış törenine katılacak; Edirne'de TED Koleji ve Trakya Üniversitesi akademik yıl açılışlarına iştirak edecek, STK temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Tekirdağ/10.00/11.00/Edirne/14.30/16.00/18.00)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hasdal'daki Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) Toplantısı'na başkanlık edecek.

(İstanbul/10.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bölge Değerlendirme Toplantısına katılacak, Valiliği ziyaret edecek, İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısına iştirak edecek.

(İzmir/10.00/15.00/16.00)

2- CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/11.00)

EKONOMİ

1- TÜİK, eylül ayı Ekonomik Güven Endeksi'ni, temmuz ayı katı yakıtlar, ocak-haziran dönemi elektrik ve doğal gaz fiyatlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

(Halep/İdlib/Haseke/Rakka)

GÜNCEL

1- İstanbul'da meydana gelen depremle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

( İstanbul )

2- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Valiliği, Belediyeyi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret edecek, üniversite öğrencileriyle buluşacak, Ali Bey Camisi'nde cuma namazı kıldırarak hutbe irat edecek ve hafızlık icazet programına katılacak.

(Nevşehir/09.00-15.00)

3- FETÖ davaları

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'deki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla 107 sanığın yargılanmasına İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri'de devam edilecek.

(İstanbul/10.00)

4- Adnan Oktar suç örgütüne yönelik, Oktar'ın da aralarında bulunduğu 171'i tutuklu 226 sanığın yargılanmasına, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri'de devam edilecek.

(İstanbul/10.00)

5- Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in öldürülmesine ilişkin davaya 33. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

6- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Diyarbakır)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Türkiye'nin 2023 Turizm Stratejisi'ni açıklayacak.

(İstanbul/09.00)

2- İstanbul İl Göç İdaresi binasındaki "Göç" enstalasyonunun tasarımcısı Zeynep Melek Bulut, Akademi Beyoğlu'nda "Ötekiler için Sanat ve Mimarlık - Göç" konulu konuşma yapacak.

(İstanbul/19.00)

3- "13. Beyoğlu Belediyesi Sahaf Festivali"nin açılış töreni Taksim Meydanı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek.

(İstanbul /11.00)

SPOR

1- Dünya Atletizm Şampiyonası Katar'ın başkenti Doha'da başlayacak.

(Doha/16.30)

2- Süper Lig'de 6. hafta Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak.

(İstanbul/20.30)

3- Fransa, Belçika, Slovenya ve Hollanda'nın ortaklaşa düzenlediği 2019 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda ikinci yarı final maçında Sırbistan ile Fransa karşı karşıya gelecek.

(Paris/22.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Çerkezköy İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title