Haberler

Gündem Özeti / 25 Mayıs 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplanacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplanacak.

(Ankara/14.00)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu kabul edecek.

(Ankara/12.30)

3- CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

(Ankara/12.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Bakanlıklarda devir teslim törenleri

Lütfi Elvan, Başbakan Yardımcılığı görevini Veysi Kaynak'a devredecek, Kalkınma Bakanlığı görevini Cevdet Yılmaz'dan devralacak.

(Ankara/11.30/12.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, görevi Sema Ramazanoğlu'ndan devralacak.

(Ankara/11.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, görevi Mehmet Müezzinoğlu'ndan devralacak.

(Ankara/10.00)

EKONOMİ

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mayıs ayı imalat sanayi kapasite kullanım oranı istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/14.30)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mayıs ayı iktisadi yönelim anketi ve reel kesim güven endeksi istatistiklerini duyuracak.

(Ankara/14.30)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin sektörel güven endeksleri ile geçen yıla ait bitkisel üretim birinci tahminini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr ile görüşecek.

(Berlin)

2- Irak'ın Felluce'yi DAEŞ'ten kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

3- Yemen'deki gelişmeler izleniyor.

(Sana/Taiz/Aden)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Lazkiye/Halep/İdlib)

KÜLTÜR SANAT

1- Üsküdar Belediyesince, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek "Vefatının 33. Yılında Necip Fazıl" programında edebiyatçı-yazar Beşir Ayvazoğlu ve tarihçi-yazar Mustafa Armağan konuşacak.

(İstanbul/20.00)

2- Nişantaşı Müzayede Evince yapılacak müzayedede, "Osmanlı 16. Yüzyıl Sade İşçilikli Tombak Miğfer", 1 milyon 200 bin liradan satışa sunulacak.

(İstanbul/19.00)

3- Üsküdar Üniversitesince verilecek "Yüksek İnsani Değerler Ödülleri" kapsamında, üniversitenin Altunizade yerleşkesinde, ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil'e "Fahri Doktora" ünvanı takdim edilecek.

(İstanbul/10.00)

4- İstanbul'u dünyada daha fazla görünür kılmak amacıyla düzenlenen #oneistanbul Instagram yarışmasının ödül töreni Adressistanbul'da gerçekleşecek.

(İstanbul/15.00)

5- Ferzan Özpetek'in yönettiği, Tuba Büyüküstün, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Halit Ergenç rol aldığı "İstanbul Kırmızısı" filminin basın toplantısı Büyükada Hotel Splendid Palace'da yapılacak.

(İstanbul/17.45)

6- Beyoğlu'ndaki yüzlerce esnafın bir araya gelerek ilkini düzenlediği "BeyoğluFest"in açılışı, İstanbul Fransız Konsolosluğu önünde gerçekleştirilecek.

(İstanbul/18.00)

GÜNCEL

1- Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, "Adil Yargılanma Hakkı ve İfade Özgürlüğü" konulu seminerinin açılışına katılacak.

(Ankara/09.30)

2- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Sapanca "Çok Amaçlı Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu" açılışına iştirak edecek.

(Sakarya/10.30)

3- YÖK Başkanı Yekta Saraç, Çankırı Karatekin Üniversitesince düzenlenen "Türk-Afrika Üniversiteleri İşbirliği Forumu ve Eğitim Fuarı"na katılacak.

(Kastamonu/10.30)

SPOR

1- Avrupa Okçuluk Şampiyonası, İngiltere'de devam ediyor.

(Notingham)

2- Erkekler Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası, İsviçre'de başlıyor.

(Bern)

3- Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teknik direktörleri ve takım kaptanları, Rixos Downtown Antalya Hotel'de basın toplantısı düzenleyecek.

(Antalya/18.30)

4- Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) ana tablo maçları devam ediyor.

(Paris)

5- Hentbol Erkekler Süper Lig play-off yarı final beşinci ve son maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Trabzonspor, THF Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(Ankara/17.00)

6- Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında TOFAŞ ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(Bursa/18.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title