Haberler

Gündem Özeti / 22 Ağustos 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 YASAMA YÜRÜTME SİYASET 1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yunus Emre Enstitüsünce Ülker Sports Arena'da düzenlenecek, "1000 Yılın Sesi Türkçe Bayramı" etkinliğine katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yunus Emre Enstitüsünce Ülker Sports Arena'da düzenlenecek, "1000 Yılın Sesi Türkçe Bayramı" etkinliğine katılacak.

(İstanbul/14.00)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gebze İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek.

(Kocaeli/19.00)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kamu Görevlilerin 2016-2017 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere yürütülecek Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Bakanlıkta gerçekleştirilecek son toplantısına katılacak.

(Ankara/10.30)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

SPOR

1- Dünya Atletizm Şampiyonası Çin'de başlayacak

Şampiyonanın ilk gününde Türk sporculardan Bekir Karayel maratonda, Ali Kaya ise 10 bin metrede madalya mücadelesi verecek.

Erkekler çekiç atmada Eşref Apak, 100 metrede Jak Ali Harvey, 400 metre engellide Yasmani Copello Escobar, 3000 metre engellide ise Halil Akkaş elemelerde yarışacak.

(Pekin)

2- A Milli Erkek Basketbol Takımı, Almanya'da düzenlenen Süper Kupa turnuvasındaki ikinci maçında Letonya ile karşılaşacak.

(Hamburg/19.15)

3- A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2015 CEV Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta ilk maçında Atatürk Voleybol Salonu'nda Polonya ile karşı karşıya gelecek.

(İzmir/19.00)

4- Spor Toto Süper Lig'de 2. haftaya Kayserispor-Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş-Trabzonspor maçlarıyla devam edilecek.

(Kayseri/19.30/Balıkesir/İstanbul/21.45)

5- PTT 1. Lig'in 2. haftasında 1461 Trabzon-Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor-Balıkesirspor, Elazığspor-Giresunspor maçları oynanacak.

(Trabzon/21.00/Antalya/Elazığ/22.00)

6- Spor Toto 3. Lig'de 2015-2016 sezonu, 3. Grup'ta oynanacak Gölcükspor-Darıca Gençlerbirliği maçıyla başlayacak.

(Kocaeli/17.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği Ayşenur İslam Egemen Bağış Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title