Haberler

Gündem Özeti / 14 Haziran 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Ak Parti, CHP ve MHP TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/11.15/13.30/10.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünde düzenlenecek "Gezici Kütüphane Araçlarının İllere Teslim Töreni"ne katılacak.

(Ankara/15.30)

2- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Gelişim Platformu'nun düzenlediği iftar programında yer alacak.

(İstanbul/20.45)

3- TBMM Genel Kurulu'nda, Maarif Vakfı Kanunu Tasarısı üzerinde görüşmeler başlayacak.

(TBMM/15.00)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomi Muhabirleri Derneğinin iftar programına katılacak.

(Ankara/20.00)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak, Yeşilyurt kiraz yarışmasını izleyecek.

(Malatya/13.00/20.45)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nisan ayı özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

4- TÜİK, nisan ayına ilişkin sanayi ciro endeksi ile mayıs ayına ait tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Slovakya'da, AB Dönem Başkanlığı'ndan sorumlu Devlet Sekreteri Ivan Korcok ile görüşecek, Dışişleri Bakanı Miroslav Lajcak'ın vereceği akşam yemeğine katılacak.

(Bratislava)

2- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Myanmar'a yaptığı resmi ziyaretin ikinci gününde temaslarına devam edecek.

(Myanmar)

3- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel'deki NATO Karargahı'nda düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılacak, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD Savunma Bakanı Ashton Carter ve İngiltere Savunma Bakanı Michael Fallon ile ayrı ayrı görüşecek.

(Brüksel)

4- Fransa'da hükümetin kanunlaştırmaya çalıştığı iş yasasına ilişkin grev ve protestolar takip edilecek.

(Paris)

5- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

(Şam/Lazkiye/Halep/İdlib)

6- Yemen'deki gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

GÜNCEL

1- YÖK Başkanı Yekta Saraç, Türkiye'deki üniversitelerde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.

(Ankara/20.27)

SPOR

1- Avrupa Futbol Şampiyonası'nın beşinci gününde F Grubu'nda Avusturya-Macaristan ve Portekiz-İzlanda maçları oynanacak.

(Bordeaux/19.00/Saint-Etienne/22.00)

2- A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu ilk maçında Arjantin ile karşı karşıya gelecek.

(Nantes/19.00)

3- A Milli Futbol Takımı, İspanya maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(Marsilya/19.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Nabi Avcı AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title