Haberler

Gündem Özeti / 12 Mart 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesinin yeni arabalı vapur hizmete giriş törenine katılacak, ziyaretlerde bulunacak, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği toplantısına iştirak edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesinin yeni arabalı vapur hizmete giriş törenine katılacak, ziyaretlerde bulunacak, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği toplantısına iştirak edecek.

(İzmir/11.00/12.00/13.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Girişimci Kadınlar Zirvesi'ne katılacak, esnaf ziyaretinde bulunacak, Denizli Ticaret Odası'nın 90. Yıl lansmanı ve Denizli Ekonomisinin Yıldızları ödül törenine iştirak edecek.

(Denizli/10.30/14.30/15.00/18.30)

2- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere'de, Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'nun 5'inci toplantısına katılacak.

- Açılış oturumunda Çavuşoğlu ile İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond konuşacağı toplantı çerçevesinde iki bakan, baş başa görüşme yapacak.

(Bath)

3- Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakanı Aset İsekeşev, Türkiye-Kazakistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu 9'uncu dönem toplantısını gerçekleştirecek ve basın toplantısı yapacak.

(Ankara/11.30/12.15)

4- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 13 ili kapsayan "İç Anadolu Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı"na katılacak.

(Konya/10.00)

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Darende Belediyesinde temaslarda bulunacak, esnaf ziyareti yapacak, Battalgazi Belediyesi yürüyüş programına katılacak, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek.

(Malatya/09.00/14.00/15.00)

6- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Valilikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek.

(Diyarbakır/15.00)

7- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulunacak, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

(Bayburt/12.30/15.00)

8- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Taceddin Dergahı'nda "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı"na ve Ulucanlar Cezaevi Konferans Salonu'nda "Türkiye'de Sosyolojiye Rol Vermek" konferansına iştirak edecek.

(Ankara/10.00/14.00)

9- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştayı ile DSİ Projeleri toplu temel atma töreni ve Orman Köylülerini Kalkındırmaya Yönelik Gelir Getirici Tür ve Orköy Sertifikası dağıtım törenine katılacak.

(Afyonkarahisar/10.00/14.00)

10- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "14 Mart Tıp Bayramı" kutlama programı ile "Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, Kardiyovasküler Cerrahi Hastanelerinin açılış törenine katılacak.

(Van/11.00/15.00)

11- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP Gençlik Meclisi 1. Olağan Kongresi'ne katılacak, Kartal Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde "Gezi Dayanışması" etkinliğine iştirak edecek.

(Ankara/10.00/İstanbul/17.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- ABD, Rusya ve Uluslararası Suriye Destek Grubu ortakları arasında, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının ardından diplomasi trafiği ile ülkedeki iç gelişmeler takip ediliyor.

(Halep/Washington/Moskova/Cenevre)

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Suriye rejim güçlerinin kuşatması altındaki bölgelerde insani durum izleniyor.

(Halep/İdlib/Şam)

SPOR

1- Letonya'da süren Avrupa Güreş Şampiyonası'nın 5. gününde, grekoromen stil müsabakaları başlayacak.

Türk Milli Takımı'ndan 59 kiloda Mustafa Sağlam, 66 kiloda Atakan Yüksel, 98 kiloda Cenk İldem ve 130 kiloda Rıza Kayaalp mindere çıkacak.

(Riga/10.00)

2- Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor-Torku Konyaspor, Medipol Başakşehir-Osmanlıspor ve Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçları oynanacak.

(Gaziantep/13.00/İstanbul/15.30/Rize/19.00)

3- Spor Toto Basketbol Ligi 21. haftasında Muratbey Uşak Sportif-Banvit, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, Royal Halı Gaziantep-Pınar Karşıyaka, Trabzonspor Medical Park-Türk Telekom ve Rönesans TED Ankara Kolejliler-Galatasaray Odeabank maçları yapılacak.

(Uşak/İstanbul/Gaziantep/16.00/Trabzon/17.30/Ankara/18.30)

4- Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final rövanş maçında Almanya'nın Schweriner ekibiyle Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/17.00)

5- Voleybol Bayanlar 1. Lig'in 20. haftasında 3 maç oynanacak.

6- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 20. hafta maçları yapılacak.

7- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 21. haftası BOTAŞ-Basketbolu

Geliştirenler Derneği maçıyla başlayacak.

(Adana/13.30)

8- PTT 1. Lig'in 25 haftasına 3 maçla devam edilecek.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title