Haberler

Gündem Özeti / 10 Ağustos 2015

1- TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ı kabul edecek.

1- TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ı kabul edecek.

(TBMM/15.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Akçaabat esnafıyla bir araya gelecek, Yomra Öğretmenevi Yapımı İmza Protokolü Töreni'ne ve Türkiye Gençlik Vakfı'nın düzenlediği "Menderes'ten Erdoğan'a Türk Demokrasisinin Zorlu Serüveni" konferansına katılacak.

(Trabzon/09.30/12.00/İstanbul/19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin "Katar adına casusluk" yaptığı gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşması yapılacak.

(Kahire )

4- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

TÜİK, haziran ayına ilişkin motorlu kara taşıtı istatistikleri ile temmuz ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Avrupa Boks Şampiyonası Bulgaristan'da sürüyor.

-  Şampiyonanın dördüncü gününde 56 kiloda Nurettin Ovat, 64 kiloda Fatih Keleş, 75 kiloda Osman Aydın, 91 kiloda Seyda Keser ringe çıkacak.

(Samokov/15.00/19.00)

2- İspanyol takımları Sevilla ve Barcelona arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanacak UEFA Süper Kupa maçı öncesi iki takımın teknik direktörleri Unai Emery ve Luis Enrique, Boris Paichadze Dinamo Arena'da basın toplantısı düzenleyecek.

(Tiflis/17.15/19.15)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Abdullah Atay Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title