Haberler

Gündem Özeti / 1 Kasım 2018

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "14. Türkiye Eczacılık Kongresi"ne katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "14. Türkiye Eczacılık Kongresi"ne katılacak.

(Ankara/10.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Macaristan Adalet Bakanı Laszlo Trocsany'yi kabul edecek.

(Ankara/12.30)

2- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır İş Kadınları Derneğince düzenlenen "1. Ekonomi Kadın Zirvesi"nin açılış konuşmasını yapacak.

(Diyarbakır/09.30)

3- TBMM'den

Genel Kurulda, 2017 yılı Kamu Denetçiliği Kurumu Raporu görüşülecek.

Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Savunma Bakanlığı bütçesi ele alınacak.

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda, sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren kanun teklifi görüşülecek.

KİT Komisyonunda, TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ ile İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Başkanlığının hesapları müzakere edilecek.

(TBMM/14.00/10.00/12.00/11.00/12.30)

EKONOMİ

1- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Sıfır Atık Zirvesi"ne katılacak.

(Ankara/11.00)

2- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Altıeylül ilçesindeki Yarış Ortaokulu'nun açılışına, İvrindi'de Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Altın Madeni Temel Atma Töreni'ne iştirak edecek.

Dönmez, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

(Balıkesir /11.30-17.00)

3- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TİM ile düzenlenen Ekim Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı'na katılacak, Diyarbakır Valiliğini ziyaret edecek, Diyarbakır İş Kadınları Derneğince gerçekleştirilecek "1. Ekonomi Kadın Zirvesi"nin kapanışına katılacak.

(Adana/10.00-Diyarbakır/13.30-15.00)

4- TÜİK, 2017 yılı hanehalkı tüketim harcaması (bölgesel) istatistiklerini yayımlayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülmesinin yansımaları takip ediliyor.

(Riyad/Washington/Ankara)

2- Endonezya'da denize düşen yolcu uçağına ilişkin arama ve kurtarma çalışmaları izleniyor.

(Cakarta)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İbnü'l Cezeri Sempozyumu"na katılacak, Büyükşehir Belediyesini ve Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek, gençlerle buluşacak.

(Bursa/09.30-16.30)

2 - FETÖ davaları

17-25 Aralık sürecinde yasa dışı ses kayıtlarını servis ettiği iddiasıyla, dönemin Karşı gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve eski CHP Milletvekili Eren Erdem dahil 12 sanığın yargılanmasına, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri'de devam edilecek.

(İstanbul / 10.00)

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 52 kişinin yargılandığı dava, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

(Ankara/09.30)

KÜLTÜR SANAT

1- 6. Boğaziçi Film Festivali kapsamında "Bir Endüstri Olarak Sinema ve Festivaller" paneli düzenlenecek.

(İstanbul/16.00)

SPOR

1- Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Almanya temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek, Darüşşafaka Tekfen ise deplasmanda İspanya'nın Kirolbet Baskonia takımıyla karşılaşacak.

(İstanbul/20.45/Vitoria-Gasteiz/20.30)

2- Basketbolda Kadınlar FIBA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında B Grubu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Antakya Spor Salonu'nda Letonya'nın TTT Riga takımını ağırlayacak.

(Hatay/18.00)

3- Basketbolda Kadınlar FIBA Avrupa Kupası'nın 2. haftasında C Grubu'nda Beşiktaş, Rusya ekibi Inventa, D Grubu'nda ise Mersin Büyükşehir Belediyespor, Romanya temsilcisi ACS Sepsi ile deplasmanda karşılaşacak. E Grubu'nda ise iki Türk takımı BOTAŞ ile Çukurova Basketbol, Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(Kursk/19.00/Sfantu Gheorghe/20.00/Ankara/19.00)

4- Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur heyecanı 8 maçla tamamlanacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak, Göztepe ise Çengelköy Futbol Yatırımları'nı konuk edecek.

(İstanbul/13.00/İzmir/19.00)

5- "Turkish Airlines Open" uluslararası golf turnuvası Regnum Carya Golf Kulübü tesislerinde başlayacak.

(Antalya/10.15)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title