Haberler

Gündem / 3 Mayıs 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Soçi'ye hareket edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Soçi'ye hareket edecek.

Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Devlet Başkanlığı Rezidansı'nda baş başa görüşme gerçekleştirecek, çalışma yemeği ve heyetlerarası görüşmeye katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/11.00/Soçi) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi Rektörlük binasında, "Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ı Anma ve Anlama" programına, Esenler Stadyumu'nda Esenler Belediyesinin Hz. Muhammed'in doğumunun 1446'ncı yıl dönümü kapsamında düzenlediği yarışmalarda dereceye girenlere ödül takdim törenine katılacak.

(İstanbul/10.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, DİSK Başkanı Kani Beko'yu ziyaretinin ardından basın açıklaması yapacak.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- TBMM Genel Kurulunda bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun tasarıları ele alınacak.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İngiltere'de temaslarda bulunacak.

(Londra) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gıda ve Tarımsal Ar-Ge ve İnovasyonda Kamu Özel Sektör Buluşması'na katılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- TÜİK, nisan ayı enflasyon verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- ABD Başkanı Donald Trump, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Beyaz Saray'da bir araya gelecek.

(Washington) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye konulu Astana 4.Toplantısı, Kazakistan'da başlayacak.

(Astana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam) (Fotoğraflı-Görüntülü)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu değişiklik taslağına ilişkin Gölbaşı Vilayetler Evi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci askerler, Türkiye'nin yeni iade talebine ilişkin hakim karşısına çıkarılacak.

(Atina) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek Etnospor ve İstanbul Gençlik Festivali basın toplantısına katılacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Güreş Şampiyonası Sırbistan'da sürüyor.

Şampiyonanın ikinci gününde erkekler serbest stil 65 kiloda Mustafa Kaya ve 97 kiloda Rıza Yıldırım, kadınlarda 53 kiloda Fikriye Gök ve 60 kiloda Gamze Nur Adakan mindere çıkacak.

(Novi Sad) (Fotoğraflı)

3- UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Monaco ile Juventus karşı karşıya gelecek.

(Monaco/21.45) (Fotoğraflı)

4- UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Ajax ile Olympique Lyon karşılaşacak.

(Amsterdam/19.45)

5- Spor Toto Basketbol Süper Ligi erteleme maçlarında Trabzonspor Medical Park-Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş-Galatasaray Odeabank maçları oynanacak.

(Trabzon/19.00/İstanbul/21.00) (Fotoğraflı)

6- Voleybolda Efeler Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Arkas Spor ile Halkbank, TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena'da karşılaşacak.

(İzmir/18.00) (Fotoğraflı)

7- TFF 1. Lig'de 31. haftaya, Bandırmaspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe-Sivasspor, Şanlıurfaspor-Balıkesirspor, Elazığspor-Büyükşehir Gaziantepspor müsabakalarıyla devam edilecek.

(Balıkesir/İzmir/16.00/Şanlıurfa/17.30/Elazığ/18.30) (Fotoğraflı)

8- Hentbolda Bayanlar Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonu THF Spor Salonu'nda başlayacak.

İlk gün, Zağnosspor-Muratpaşa Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor-Yenimahalle Belediyespor müsabakaları yapılacak.

(Ankara/15.00/17.00) (Fotoğraflı)

ÖZEL HABER

1- Başbakanın talimatıyla gelen kredi Sur esnafına can suyu oldu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçen yıl PKK'lı teröristlerin saldırılarıyla mağdur ettiği esnaf yarasını, Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla Halk Bankası'nca verilen, faizi TESKOMB tarafından karşılanan 50 bin lira faizsiz kredi desteğiyle sarıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca iş yerleri yenilenen, SGK ve vergi borçları ertelenen, 1 yıl kira bedeli alınmayan esnaf, sağlanan faizsiz krediyle bayram havası yaşıyor

Başvuruda bulunan terör mağduru 663 esnaftan 387'sine kredi verilirken 276 esnafın dosya incelemesi sürüyor

TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül:

"Böylesi faiz desteğini ilk kez Sur ilçesinde terörden zarar gören esnaf ve sanatkarımız için gerçekleştirdik. Başvuru yapan tüm esnafımız bu krediyi kullanacaktır"

Sur'da esnaf Sait Özkal:

"Bu kredi can simidimiz oldu. Bize sahip çıkan yine devletimiz oldu. Teşekkür ediyoruz, borçlarımızı ödedik, itibarımızı kurtardık"

Esnaf Tevfik Işık:

"Kredi ile zor durumdan kurtulduk. Krediyi almasaydım şu an burada kalamazdım. Allah'a çok şükür ayaktayım"

(Ahmet Kaplan / Diyarbakır)

2- Yurt dışı yerleşik milyoner sayısı 10 bine dayandı

Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan yurt dışı yerleşik mudi sayısı ilk çeyrekte 2 bin 325 kişi artarak 9 bin 357'ye ulaştı

Yurt dışında yerleşik milyonerlerin hesabında mart sonu itibarıyla 64 milyar 670 milyon lira bulunuyor

(Sümeyye Dalkılınç/İstanbul)

3- Gayrimenkul sektöründe Hindistan heyecanı

Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin, 2022'ye kadar ülkede 50 milyon konut yapmayı planladıklarını belirterek, Türk müteahhitleriyle çalışmak istediklerini söylemesi, Türkiye gayrimenkul piyasasında heyecan yarattı

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum:

"Hindistan'da konut yapacak ülke sadece Türkiye olmayacak. Türkiye, diğer ülkelerle yarışacak ve bu yarışta her türlü avantajlı... Neticede bu iş yapılacaksa biz de buradan önemli bir pay alırız"

TMB Başkanı Mithat Yenigün:

"(50 milyon konut) Bu rakam 200 milyonluk nüfusa denk geliyor. Yani Hindistan'ın 5 yıl içinde konut ihtiyacı olan kişi sayısı Türkiye nüfusunun 2,5 katı seviyesinde"

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu:

"Yeni pazar arayışındaki sektörümüz önümüzdeki dönemde Hindistan'a büyük yatırımlar yapabilir. Kuzu Grup olarak fırsatları değerlendirerek Hindistan pazarında iş yapmayı arzu ederiz"

(Handan Güneş/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Rusya Soçi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title