Haberler

Gündem / 3 Aralık 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı ile Muş 6. olağan il kongrelerine katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı ile Muş 6. olağan il kongrelerine katılacak.

(Ağrı/13.00/Muş/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Silence Otel'de "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliğine katılacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Mevlid-i Nebi programına, partisinin Gürsu ve Yenişehir ilçe kongrelerine iştirak edecek, Bursa Gücü Ampute-Samsun Engelliler futbol müsabakasını izleyecek ve Yıldırım Belediyesi Yediselviler Hizmet Binası Davutkadı Aile Sağlık Merkezi'nin açılışını yapacak.

(Bursa/11.00-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Altındağ İlçe Kongresi'ne katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Afşin ve Göksun ilçe kongrelerine iştirak edecek.

(Kahramanmaraş/10.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi 6. Olağan Kongresi'nde katılacak.

(Tekirdağ/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kilis Valiliğini ziyaret edecek, TSO ve işadamları ile toplantı yapacak, Öncüpınar ve Çobanbey sınır kapılarında incelemede bulunacak.

(Kilis/12.30-15.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'de yaşanan çatışmalar takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Süper Lig'de 14. haftaya, Atiker Konyaspor-Bursaspor, Gençlerbirliği-Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçlarıyla devam edilecek.

(Konya/Ankara/14.00/İstanbul/16.30/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 9. hafta, Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Banvit, Trabzonspor-Fenerbahçe Doğuş, Yeşilgiresun Belediyespor-Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Sompo Japan-Anadolu Efes müsabakalarıyla tamamlanacak.

(Sakarya/13.00/Trabzon/15.15/Giresun/17.00/İstanbul/19.30) (Fotoğraflı)

3- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 8. haftası, Canik Belediyespor-Abdullah Gül Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi-Mersin Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi-Adana ASKİ, Beşiktaş-Bornova Beckerspor, Hatay Büyükşehir Belediyespor-OGM Ormanspor karşılaşmalarıyla sona erecek.

(Samsun/14.00/İstanbul/15.00/16.00/Hatay/16.30) (Fotoğraflı)

4- Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı, EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu 10. ve son hafta maçında Rusya temsilcisi Chekhovskie Medvedi'yi konuk edecek.

(Kocaeli/16.00) (Fotoğraflı)

5- Kadınlar Hentbol Süper Lig'de 11. hafta maçları tamamlanacak.

6- TFF 1. Lig'in 14. haftasına, Boluspor-Adanaspor, Gaziantepspor-İstanbulspor, Adana Demirspor-Elazığspor, Balıkesirspor Baltok-Akın Çorap Giresunspor maçlarıyla devam edilecek.

(Bolu/Gaziantep/13.00/Adana/Balıkesir/15.30) (Fotoğraflı)

7- TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de gruplarda 15. hafta müsabakaları tamamlanacak.

ÖZEL HABER

1- TERÖRSÜZ ŞEHİRLERDE DEĞİŞİM

Siirt'te yaşam konforla buluştu

İçişleri Bakanlığınca belediyeye yapılan görevlendirme ile kaynakların doğrudan hizmete yansıtıldığı kentte, altyapıdan üst yapıya, temizlikten ulaşıma, peyzajdan sosyal tesislere kadar tam anlamıyla dönüşüm yaşanıyor

93 milyon lira borçla devralınan belediyede kentin içme suyu sıkıntısı giderilirken, atıl durumda bırakılan katı atık tesisi faaliyete geçirildi, sosyal alanlarıyla yaşam konforla buluştu

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın:

"Allah'ın yarattığı her varlık kıymetlidir, saygı görmeyi hak etmektedir. Hizmet vatandaşa ulaşmaktır, onların isteklerini yerine getirmektir, gönüllere dokunmaktır"

2- Tahvil faizleri 10 hafta sonra geriledi

Gelişmekte olan piyasalardaki olumlu havaya paralel haftayı yüzde 4,52 azalışla tamamlayan gösterge tahvilin bileşik faizi 10 haftanın ardından geriledi

Ata Yatırım Direktörü Cem Tözge:

"Gelecek haftaki yurt içinde enflasyon ve ABD vergi paketine bağlı ABD tahvillerindeki hareketler tahvil faizlerinde ana belirleyici faktörler olacak"

Reel Kapital Araştırma Müdür Yardımcısı Enver Erkan :

"Fiyat istikrarının sağlanması, risk ve enflasyon beklentilerinde sağlayacağı düşüş düşünüldüğünde faizlerdeki yukarı yönlü baskıyı da hafifletmesi bakımından önemli olacaktır"

(Erhan Cihan Ünal/İstanbul)

3- Engelli öğrenciden duygulandıran hediye

Şırnak'ta yaşayan 10 yaşındaki Zübeyde Bayık, kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalyeyi, İstanbul'da kendisinden daha fazla ihtiyacı olduğuna inandığı bedensel engelli 8'inci sınıf öğrencisine hediye etti

Beden eğitimi öğretmeni Pınar Demiray:

"Zübeyde bize insanlığın önünde hiçbir engel olmadığını öğretti. Aslında engelli insan yoktur, engellenen insan vardır"

(Kaan Bozdoğan/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title