Haberler

Gündem / 23 Eylül 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 69. Genel Kurulu kapsamında, BM İklim Zirvesi'nin açılış toplantısına katılacak.

- Zirve kapsamında düzenlenen "Eylem İçin Ekonomik Durum" temalı alt oturumun açılış konuşmasını yapacak Erdoğan, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun tarafından verilen kısıtlı katılımlı akşam yemeğinde yer alacak.

(New York) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Çiçek Avustralya'da

Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve beraberindeki heyet, Canberra Büyükelçiliğini ziyaret edecek, Avustralya Federal Parlamentosunda Gazi İşleri Bakanı Michael Ronaldson, Temsilciler Meclisi Başkanı Bronwyn Bishop ve Senato Başkanı Senatör Stephen Barry ile bir araya gelecek, onurlarına verilen akşam yemeğine katılacak.

(Canberra) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanlığında düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgi alacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İNTES ve Yol-İş Sendikasının ortaklaşa düzenlediği, "Çalışma Hayatında Son Gelişmeler" konulu toplantıya katılacak.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Suudi Arabistan Krallığı'nın milli gün resepsiyonunda yer alacak.

(Ankara/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor yazarları ile buluştuktan sonra Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ödül gecesine katılacak.

(İstanbul/14.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ahilik Haftası kutlamalarına katılacak, esnafı, valiliği, belediye başkanlığını ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek.

(Çankırı/12.30-17.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Topkapı Sarayı İkinci Avlu'da, "Matbah-ı Amire / Saray Mutfakları Sergi Salonu"nun açılış törenine katılacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilkent Oteldeki "Medya Okuryazarlığı Dersi Tanıtım Toplantısı ve Yenilikler Paneli"ne katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Siirt Üniversitesinin akademik yılı açılış töreninde bulunacak.

(Siirt/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Irak'taki çatışmalar ve Irak Şam İslam Devleti örgütüne yönelik operasyonlar takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'de Husiler ile yönetim arasında varılan anlaşmanın yankıları izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da, İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin de arasında bulunduğu teşkilat üyelerinin yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

İhvan'la ilişiği bulunan yardım derneklerinin mallarına el konulması davasının karar duruşması yapılacak.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Lübnan Parlamentosu, ülkenin 13. cumhurbaşkanını seçmek için toplanacak.

(Beyrut) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6-Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nde Ukrayna'daki insan hakları ihlalleri ele alınacak.

(Cenevre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Ukrayna'daki gelişmeler izleniyor.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin hayvansal üretim istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine Müsteşarlığı, 2 ve 10 yıl vadeli iki ihale düzenleyecek.

(Ankara)

GÜNCEL

1- Türk ve Iraklı iş adamları TOBB'daki çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- 2014 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası İtalya'da başlayacak.

Organizasyonun ilk gününde 4 grupta 12 maç yapılacak.

Türkiye, B Grubu'ndaki ilk maçında Sırbistan ile karşılaşacak.

(Trieste/18.00)

2- 33. Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na Halkapınar Spor Salonu'nda devam edilecek.

(İzmir/10.00-20.00) (Fotoğraflı)

3- Futbolda Türkiye Kupası 2. tur heyecanı 11 maçla başlayacak.

(Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Birleşmiş Milletler Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title