Haberler

Gündem / 23 Ağustos 2018

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Kurban Bayramı kutlanıyorİslam dünyasında idrak edilen Kurban Bayramı'na ilişkin kutlamalar ve programlar takip ediliyor.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Kurban Bayramı kutlanıyor

İslam dünyasında idrak edilen Kurban Bayramı'na ilişkin kutlamalar ve programlar takip ediliyor.

EKONOMİ

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, G20 Dijital Ekonomiden Sorumlu Bakanlar Toplantısı'na katılacak.

(Salta/Arjantin)

2- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kemalpaşa Orman Yangını İlk Müdahale Merkezi ile Manisadağı Yangın Gözetleme Kulesi'nde incelemelerde bulunacak.

(İzmir/11.20/Manisa/12.10)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile Beşşar Esed rejiminin saldırı ve ablukasındaki bölgelerde durum takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Humus)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi'nde play-off eleme turu ilk maçları yapılacak.

Beşiktaş, Sırbistan'ın Partizan takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Belgrad/21.30)

2- A Milli Kadın Voleybol Takımı, Gloria Cup'taki ilk maçında Azerbaycan'ı konuk ediyor.

(Antalya/19.00)

3- 2018 Avrupa Para Atletizm Şampiyonası Almanya'da sürüyor.

(Berlin)

ÖZEL HABER

1- Havacılıkta yeni bir sayfa açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan:

"İlk fazı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim'de hizmete açılacak yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak"

"İstanbul Yeni Havalimanı'nın yanı sıra Kahramanmaraş, Muş Sultan Alparslan ve Balıkesir Merkez havalimanı yeni terminal binaları da yıl içinde bitirip hizmete açılacak"

"Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist ve Mütemmimleri işinin 1. etabı yüzde 95 seviyesine ulaştı"

(Arife Yıldız Ünal/Ankara)

2- "Fırsatçılara izin vermeyeceğiz"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:

"Gazetelerde Bodrum ile ilgili üzülerek okuduğum '10-15 liraya su, 70 liraya lahmacun' gibi vesaire şeyler var. Eğer siz gerekli altyapıyı, eğitimi oluşturmazsanız, sistemi kurmazsanız ortalık fırsatçılara kalıyor. O zaman bu turizmin geleceğini yiyorsunuz. Gerçekten turizme yatırım yapmak isteyen, burada iş sahibi olmak isteyen, sektör olarak görenleri sektör dışına itmiş oluyorsunuz"

"Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz. Bunlara konsantre olacağız. O zaman kişi başına turist gelirinde, harcamalarında artışı yavaş yavaş izlemeye başlayacağız. Beş yıl içinde hedeflerimize inşallah ulaşacağız"

3- Arabuluculukta anlaşma sayısı 123 bini geçti

İşçi-işveren uyuşmazlığında 1 Ocak itibarıyla zorunlu hale getirilen arabuluculuk uygulamasında, bugüne kadar 123 bin 749 uyuşmazlık anlaşmayla sonuçlandı

Arabulucuya taşınan uyuşmazlıklarda taraflar en fazla 4 günde anlaştı

Arabuluculuk görüşmesine gelen işçinin yanında getirdiği 5 yaşındaki kızının, işverene "dede" diye hitap etmesi, görüşmenin olumlu sonuçlanmasına katkı sundu

(Kemal Karadağ/Ankara)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kurban Bayramı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title