Haberler

Gündem / 19 Ekim 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda, İstanbul Yeni Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni'ne katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda, İstanbul Yeni Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni'ne katılacak. Törende Başbakan Ahmet Davutoğlu da yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya gelecek.

(İstanbul/10.00/Ankara/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon mitingine katılacak.

(Trabzon/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Samsun'un Çarşamba, Tekkeköy, İlkadım, Atakum, Bafra ve Havza ilçelerini ziyaret edecek, vatandaşlarla bir araya gelecek.

(Samsun/11.00-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Osmancık Belediyesini ziyaret edecek.

Gürcan, kadınlarla düzenleyeceği toplantının ardından, Valilik, Çorum Belediyesi Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Alaca Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak.

(Çorum/11.00-16.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dilovası TOKİ Konutları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay hattı temel atma törenlerine katılacak.

Bakan Işık, Gebze Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika dağıtım töreninde yer alacak.

(Kocaeli/11.00/14.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bosna Hersek Dış Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Bakanı Mirko Saroviç ve Sırbistan Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic ile birlikte Üçlü Ticaret Komitesi toplantısına katılacak.

Zeybekci, Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuçiç ile görüşecek, Sırbistan'daki Çaçanska Bankasını satın alan Halk Bankasının şube açılışına katılacak ve Sırbistan Ekonomi Bakanı Zeljko Sertiç ile bir araya gelecek.

(Belgrad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, olimpik yüzme havuzu açılışı ile İlkadım Gençlik Merkezi temel atma törenine katılacak.

(Samsun/10.00/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun "IPARD l Yatırımlarının Sözleşme İmzalama Töreni ve IPARD II Tanıtım Toplantısı"na katılacak, TJK Hipoterapi Merkezi'ni ziyaret edecek, "DSİ Kral Kızı-Dicle Cazibe Sulaması 2. Kısım Şebeke Yapımı Temel Atma Töreni"ne iştirak edecek, Diyarbakır Havalimanı Yeni Terminal Binası'nda incelemelerde bulunacak.

(Diyarbakır/10.00-15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Dilucu Gümrük Kapısı'nın açılış törenine katılacak.

(Iğdır/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, KKTC'de Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Ömer Kalyoncu, Bayındırlık, Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren ve Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ile ayrı ayrı görüşecek.

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğini ziyaret edecek Topçu, Büyük Han, Selimiye Camisi, Lokmacı Barikatı'nı gezecek, Girne'deki eski yat limanını ve Girne Kalesi'ni ziyaret edecek.

-Topçu, KKTC Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu'nun, onuruna vereceği akşam yemeğine de katılacak.

(Lefkoşa/Girne) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valilik ve AK Parti il başkanlıklarını ziyaret edecek, toplu temel atma ve açılış törenlerine iştirak edecek.

(Isparta/10.00-13.30/Burdur/15.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Karşıyaka'da Çiğli Devlet Hastanesinin açılış törenine katılacak.

Osmangazi'deki Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek Avrupa Tarihi Kentler Genel Kurul Toplantısına iştirak edecek olan Bakan Müezzinoğlu, Osmangazi Belediyesi Kimsesizler Evi'nin açılışını yapacak, Bursa Büyükşehir Belediyesinin yeni hizmet binasının açılış töreninde bulunacak.

(İzmir/10.00/Bursa/14.00/15.30/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Antalya II. Aşama (Meydan-Havaalanı-Expo) Raylı Sistem İnşaatı Temel Atma Töreni ve Antalya-Alanya Köprülü Kavşaklar Açılış Programı'na katılacak.

(Antalya/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, tarım işçilerini ziyaret edecek, iş adamlarıyla toplantı yapacak, Alevi vatandaşlarla bir araya gelecek, Yüreğir ve Çukurova'da vatandaşlara hitap edecek.

(Adana/11.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hollanda'da, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek, esnaf derneklerini ziyaret edecek, Utrecht'deki salon programına katılacak.

(Amsterdam)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da parlamento seçimlerinin 2. gününde oy verme işlemi ve yaşanan gelişmeler izleniyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara yönelik hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta, oynanacak 2 maçla tamamlanacak. Osmanlıspor ile Medipol Başakşehir, Mersin İdmanyurdu ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

(Ankara/Mersin/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- PTT 1. Lig'de 8. haftanın son maçında Giresunspor ile Yeni Malatyaspor karşılaşacak.

(Giresun/19.00) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto Basketbol Ligi 2. hafta maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Anadolu Efes'i konuk edecek.

(İstanbul/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Çırağan Sarayı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title