Haberler

Gündem / 17 Temmuz 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplantılarına başkanlık edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplantılarına başkanlık edecek.

(Ankara/11.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın ve Ankara sivil toplum kuruluşlarından oluşan heyeti kabul edecek.

(TBMM/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Valiliği ziyaret edecek, partisinin eski Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya'nin cenaze törenine katılacak.

15 Temmuz şehitlerinin ailelerini de ziyaret edecek Çalık, yapımı devam eden yatırım alanlarında incelemelerde bulunacak.

(Malatya/12.00-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Genel Kurulunda, BM geçici görev gücü bünyesinde TSK'nın UNIFIL harekatına iştiraki ile BM'nin Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekat ve misyonlar kapsamında TSK'nın görev alması için hükümete verilen izin süresinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkereleri görüşülecek.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

3- TBMM Anayasa Komisyonunda, Meclis İçtüzüğü değişiklik teklifi ele alınacak.

(TBMM/11.00) (Fotoğraflı)

EKONOMİ

1- Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Ekonomik Gelişmeler ve Ocak-Haziran 2017 dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri" konulu basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/10.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TÜİK, nisan ayı iş gücü istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

3- Hazine Müsteşarlığınca 13 ay ve 7 yıl vadeli iki tahvil ihalesi düzenlenecek.

(Ankara)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılmasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Musul)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

(Riyad)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları öncesi Sheraton Hotel'de basın toplantısı düzenleyecek.

(Samsun/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanla başlayacak.

(İstanbul/11.00)

ÖZEL HABER

1- Cazibe Merkezleri Programı'nda sona gelindi

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan:

"Kalkınma Bankamız çalışmalarını hemen hemen tamamladı"

"İnşallah önümüzdeki günlerde sonuçlar Sayın Başbakanımız tarafından açıklanacak ve Cazibe Merkezleri Programı çerçevesinde firmalarımızı desteklemeye başlayacağız"

(Erdal Çelikel/Ankara)

2- Borsa, endeksten sıfır atmayı yönetim kurulunda görüşecek

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ:

"(Endeksten sıfır atılması) Gündemimizde ama acelemiz yok. 100 binin tadını çıkarıyoruz. Konuyu yönetimle konuşacağız. Yönetim kurulumuz var"

"(Survivor'ın borsada satışı konusunda Acun Ilıcalı ile görüşülmesi) Henüz görüşmedik. Tarih netleşmedi. Proje finansmanı konusunda diziler dahil herkesle görüşebiliriz"

(Sümeyye Dalkılınç/İstanbul)

3- "Kırık Kalpler Sendromu" en çok kadınları vuruyor

Stres, abartılı sevinç ve üzüntü, göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı gibi kalp krizi tablosuna benzer şikayetlerle ortaya çıkan geçici kalp hastalığı "Kırık Kalpler Sendromu" en çok kadınları etkiliyor

Dr. Siyami Ersek Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Kardiyoloji Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ahmet Taha Alper:

"Hastalar genellikle göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı gibi kalp krizi tablosuna benzer şikayetlerle hastaneye başvurmaktadır. Bu nedenle ilk etapta kalp kriziyle karıştırılmaktadır. Kan tahlilleri ve EKG bulguları hastalığın tipik bir kalp krizinden ayırımında yeterli olmamaktadır. Tanı konulurken, kalbin hastalık sırasında ortaya çıkan tipik görüntüsünün tespiti önem teşkil ediyor"

"Kalp krizleriyle kıyaslandığında hastalığın seyri çok daha sorunsuzdur. Birçok hastanın kalp fonksiyonları zaman içinde kendiliğinden düzelir. Ancak hastaların yaklaşık yüzde 10'unda hastalığın tekrarlaması söz konusu olabilir. Bu nedenle, düzenli kontroller önem arz ediyor"

(Hatice Şenses/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan İsmail Kahraman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
title